Esports

El Cambrils empata a casa amb el Montbui i diu adéu a la possibilitat d'ascens

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils CH, aquesta temporada

Cambrils CH 2 - HC Montbui 2

Ahir dijous, el Cambrils CH va disputar, al Palau Municipal d’Esports, el partit corresponent a la 32a jornada de lliga que l’enfrontava a un H.C. Montbui molt combatiu. Els homes de Salva Franch volien esgotar fins l’últim moment les possibilitats matemàtiques d’ascens. I ben aviat es van avançar al marcador. Cinc minuts després del xiulet inicial, un gol de Miki Castel va posar les coses de cara pels cambrilencs (1-0).

Però, el Cambrils CH no comptava amb la lluita d’un Montbui necessitat de punts que volia evitar jugar-se la permanència a les dues darreres jornades. I així va ser, la primera oportunitat que van tenir, la van saber aprofitar. Una targeta blava sancionada amb falta directa en contra del Cambrils es va transformar en el gol de l’empat visitant al minut 8’ de joc (1-1). Amb aquest resultat es va arribar al descans.
La segona part va ser molt igualada, i les oportunitats es van anar succeint en una i altra porteria, però la bola es resistia a entrar. No va ser fins a 4’30 minuts del final del partit quan Joan Roig amb un fort tir creuat va batre al porter visitant, que fins aquell moment ho havia aturat tot (2-1). Però l’eufòria del gol, no va durar gaire, perquè un minut més tard, el Montbui va empatar el partit (2-2), i ho va fer col·locant la bola per l’escaire de la porteria local, l'únic forat que Lluís Libiano no va poder tapar (2-2).
L’emoció de l’empat al marcador va fer treure espurnes els darrers tres minuts joc, però el marcador ja no es va moure.
El proper cap de setmana el Cambrils CH visita la pista del Masquefa en l’últim desplaçament de la temporada amb l’únic objectiu de no posar en perill una posició de privilegi.

Comenta aquest article