Esports

El futbolista cambrilenc Joan Oriol jugarà la propera temporada a la Primera Divisió

Per Redacció

A l'esquerra, Edu Oriol amb la samarreta del Barça i a la dreta, Joan Oriol amb la Vila-real, en una imatge del passat estiu a Cambrils

El futbolista cambrilenc Joan Oriol jugarà la propera temporada a la Primera Divisió del futbol espanyol, segons informa el diari esportiu Marca en la seva edició digital del passat 19 de maig.

Joan Oriol, de 23 anys d'edat, ha jugat aquesta temporada amb el Vila-real B a la Segona Divisió A. Segons ha informat el lateral esquerre cambrilenc en declaracions a Marca, la propera temporada 2010-2011 farà el gran salt a la màxima categoria tal com s'estipula en una clàusula del contracte de renovació per tres anys que va signar recentment amb el club castellonenc. En aquesta clàusula s'indica que Oriol formarà part de la plantilla del primer equip del Vila-real o bé serà cedit pel club castellonenc a un altre equip espanyol de la Primera Divisió. De fet, l'oferta de renovació que el Vila-real va fer a Joan Oriol impedeix que el jugador cambrilenc segueixi jugant en el filial com ha fet fins ara i faci el salt a la màxima categoria.

Recordem que Joan Oriol ha format part del planter del Vila-real en les dues darreres temporades amb el qual va assolir l'ascens a la divisió de plata del futbol espanyol en la temporada 2008-2009. Abans d'arribar a les files de l'equip groc, el jove cambrilenc ja havia passat pel Nàstic de Tarragona i anteriorment pel Gavà a la Segona B i pel CF Reus a la Tercera Divisió.

Edu Oriol, lluitant per l'ascens a Segona A amb el Barça Atlètic

Per altra banda, el seu germà –l'Edu Oriol– que juga amb el Barça Atlètic a la Segona Divisió B es troba immers en la disputa dels partits del play-off d'ascens per assolir l'ascens de categoria i jugar la propera temporada a la Segona Divisió A. Edu Oriol va arribar al filiar del FC Barcelona la temporada passada provinent de la Unió Esportiva Sant Andreu a Segona Divisió B i, anteriorment a la Pobla de Mafumet a Tercera Divisió. L'extrem cambrilenc ha estat una de les peces fonamentals de Luis Enrique en aquesta excel·lent campanya del Barça Atlètic, la qual podria arrodonir-se amb l'ascens.

Comenta aquest article