Informació general

CiU reitera la denúncia pública "sobre la poca pluralitat de la TDCamp i la línia editorial imposada pel tripartit"

Per Redacció

Article sobre TV Cambrils al butlletí de CiU Parlem-ne

CiU ha emès un nou comunicat per a puntualitzar algunes de les reaccions que ha generat l'article sobre TV Cambrils publicat al seu butlletí Parlem-ne. Recordem que TV Cambrils va emetre un comunicat de resposta i, dies més tard, va ser el Sindicat de Periodistes qui també hi va intervenir.
En aquest nou comunicat CiU vol deixar clar que "no dubtem, ni ho hem fet mai, de la professionalitat i dignitat del personal que treballa a la TDCamp. Des d'aquestes ratlles demanem disculpes si les nostres paraules els han pogut ofendre".

D'altra banda, CiU reitera la denúncia pública "sobre la poca pluralitat de la TDCamp, el nostre article criticava la línia editorial imposada pel tripartit".

"El Sindicat de Periodistes no ha contrastat la informació"

En aquest nou comunicat CiU manifesta que aquests problemes no s'haurien produït  si s'hagués fet l'aprovació d'un reglament sobre els mitjans municipals de comunicació locals, "recordem que CiU va presentar una proposta de reglament, es van fer dues reunions i, una vegada més, l'alcalde no ha pres cap decisió al respecte".

Finalment, CiU lamenta que "el Sindicat de Periodistes no hagi contrastat la informació, no ens hagi contactat en cap moment i tenim els nostres dubtes de que hagi llegit el Parlem-ne. Cal dir que aquest mateix article va ser publicat en un Parlem-ne d'una altra població del Baix Camp.

Comenta aquest article