Informació general

Turisme de Cambrils acull la visita de dos grups de touroperadors europeus en el marc del Buy Catalunya

Per Redacció

Imatge d'un dels grups que va venir a conèixer Cambrils dins les activitats del Buy Catalunya

El passat dilluns, Turisme de Cambrils va atendre dos presstrips organitzats per l'Agència Catalana de Turisme dins les activitats del Buy Catalunya. Un esdeveniment únic que s'organitza cada dos anys i que concentra uns 150 touroperadors d'arreu d'Europa especialitzats en diferents productes com turisme cultural, de negocis, sol i platja o golf.

El primer grup va ser una delegació d'onze persones provinents de l'Europa de l'Est especialitzats en turisme familiar. Aquests van ser atesos per tres guies de Turisme de Cambrils que van ensenyar diferents racons de Cambrils com la Torre del Port o l'Agrobotiga de la Cooperativa Agrícola. Al vespre del mateix dilluns va arribar un altre grup amb una quinzena de persones provinents de països com Bèlgica, Uzbekistan, Irlanda, Estats Units, Països Baixos, Sèrbia, Regne Unit, Alemanya, Suïssa i Itàlia.  Aquest era un grup de touroperadors especialitzats en gastronomia i cultura i també i se'ls hi va mostrar el port de Cambrils i la gastronomia cambrilenca. D'altra banda, el primer grup de touroperadors van finalitzar ahir la seva estada a Cambrils amb una sortida en catamarà, a càrrec de l'Estació Nàutica.

El Buy Catalunya finalitzarà demà divendres a Barcelona amb una trobada, on hi haurà un Workshops. Turisme de Cambrils també hi participarà de manera individual.

Comenta aquest article