El FC Cambrils es complica la permanència amb una nova derrota, mentre que la UCF pren aire amb una victòria per la mínima

Alcarràs 3 - FC Cambrils 0

El FC Cambrils va marxar d'Alcarràs sense els tres punts, molt importants per mantenir la permanència a Territorial Preferent. Continua, per tant, molt a prop de la zona de descens, ja que en aquests moments es troba a la tretzena posició de la classificació general. L'Alcarràs es va avançar als primers minuts del partit, concretament al minut 12 i 14, gols que van sentenciar el conjunt durant tot el partit. L'últim gol dels locals va arribar al minut 83, deixant el marcador final en 3 a 0. El proper partit serà l'últim que es jugarà a casa, i serà contra l'Horta, el segon classificat de la taula.

Moment del partit en què el jugador del Cambrils Jose i un del Vila-seca disputen una pilota

UCF Cambrils 1 - Vila-seca 0

Dos equips de la part baixa de la taula es van enfrontar ahir diumenge al camp municipal cambrilenc. Tots dos es juguen la permanència a primera territorial, però el vent finalment va afavorir als locals amb un gol al minut 72 que el porter no va saber aturar. En la primera part, els visitants van dominar el joc, doncs tenien el vent a favor, tot i que no van ser moltes les ocasions que van generar. A la segona part, Víctor posava el marcador a favor dels cambrilencs amb un gol directe de falta. El següent partit es jugarà al camp de la Canonja, el proper cap de setmana.

Handbol

CH Cambrils 32 - CH Sant Miquel 30

L’equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils va sumar dissabte una important victòria. Els cambrilencs, amb una gran actuació en el segon temps, van poder derrotar a l’equip barceloní que apurava les seves opcions en la fase d’ascens, el CH Sant Miquel. El partit va començar amb nervis i desencert per part local, però els barcelonins no ho sabien aprofitar per obrir forat. El marcador va seguir igualat fins al minut 15, quan els cambrilencs van patir un parell d’exclusions i els visitants van obtenir un bon parcial al seu favor, aconseguint la major renda del partit (10-16). Els locals van demanar un temps mort i van aconseguir retallar la diferència, deixant-la a quatre gols al descans (16-20).

El pas pels vestidors va donar un nou aire als cambrilencs que en un gran inici de segon temps van eixugar l’avantatge visitant i empataven l’encontre. Durant tota la segona meitat, la defensa i la porteria local mostraren el seu millor nivell i durant molts minuts els barcelonins només aconseguien anotar des dels set metres, però tot i així es mantenien vius. Ja en els deu últims minuts de partit els cambrilencs van trencar l’empat a 27 gols i prenien definitivament la iniciativa, mentre els visitants veien com els seus atacs eren aturats per la defensa i el porter cambrilenc. Així doncs una bona victòria abans d’afrontar l’últim desplaçament de la temporada a la pista del Sant Quirze.

Hoquei

H.C. Palau de Plegamans 3 - Cambrils C.H. 6

Dissabte passat, el Cambrils C.H. va tornar a demostrar que la seva posició a la classificació general no és fruit de la casualitat. El Cambrils de seguida va deixar clar que havia viatjat a Palau de Plegamans a pels tres punts. Els homes de Salva Franch, amb un inici demolidor, van encarar la victòria des dels primers minuts de joc. En tan sols 10 minuts, el Cambrils va sentenciar el partit amb un 0-4 amb dos gols de Joan Roig, un de “Miki” Castel després d’una gran jugada d’equip, i un altre de Carles Veciana. Després de la sortida en tromba dels cambrilencs, els darrers minuts de la primera part van ser de domini local. Fruït d’aquest domini van ser els dos gols del Palau de Plegamans (2-4), un d’ells de penal, que van arribar abans del descans.

La segona part va ser més igualada, però el Cambrils no va perdre en cap moment el control del partit. Un nou gol del capità Joan Roig va fer pujar el 2-5 al marcador. Un gran gol del local Xavier Martí va escorçar la diferència en el marcador (3-5), però novament el golejador de la nit, Joan Roig, va tornar a incrementar l’avantatge al transformar una falta directa (3-6). Destacar, d’una banda, l’actuació del porter cambrilenc, que com ve succeint en les darreres jornades, s’està convertint en un dels pilars d’aquest equip; i de l’altra, el debut amb el primer equip d’una jove promesa, el juvenil Ricard Vidal, que va gaudir d’uns minuts on va demostrar les seves bones maneres. El proper enfrontament dels cambrilencs serà el cap de setmana vinent contra el H.C. Montbui.

Futbol Sala

CFS Mediterrani G. Sirvent 5 - CEFS Vandellòs-Hospitalet 8

El Mediterrani es va avançar al marcador després d’una bona paret en banda. A partir d’aleshores el Mediterrani va cometre algun error que va aprofitar perfectament l’Hospitalet. En tot el partit els cambrilencs van posposar el joc i les oportunitats mentre que els visitants anaven sumant gols al seu marcador. S’arribava a l’últim minut de la primera part amb un 1 a 3, però a l’última jugada l’àrbitre no va assenyalar una clara falta a favor del Mediterrani a l’àrea contrària. L’Hospitalet ho va aprofitar perfectament per aconseguir l’1 a 4 amb el que es va arribar a la fi de la primera part.

El començament de la segona part va ser idèntica a la primera: el Mediterrani intentava fer-se pas en una tancada defensa de l’Hospitalet. Aquest, per la seva part, llençava contraatacs a cada error del rival. A falta de vuit minuts del final, el Mediterrani es va decidir per jugar amb porter-jugador. Dues errades quasi consecutives condemnaven els cambrilencs a rebre una nova derrota. Però aquest lluny de defallir, va continuar provant-ho i fruit d’això es van acostar fins el 5-7, després d’aconseguir tres gols jugant amb 5. El 5 a 8 final va arribar en una jugada molt protestada pel públic, ja que reclamaven que la pilota havia sortit per banda abans de xutar. L’últim partit de la lliga pel Mediterrani es jugarà a la pista de la Pineda contra el Can Vicenç. Després haurà d’esperar que fan els rivals en l'última jornada de la lliga per aconseguir la millor classificació possible.