Societat

El precandidat a la presidència del Barça, Marc Ingla, fa campanya a Cambrils

Per Redacció

Marc Ingla, en un moment de la seva intervenció, ahir a la nit, a la reunió de les Penyes Barcelonistes de la Tarragona Nord

La Penya Barça de Cambrils va acollir, ahir a la nit, la reunió bimensual de l'agrupació de Penyes Barcelonistes de la Tarragona Nord. A part de tractar els temes habituals de l'agrupació, els penyistes van rebre la visita del precandidat a la presidència del Barça Marc Ingla que acompanyat del vicepresident del Barça i component de la seva candidatura, Alfons Godall, van explicar els seus projectes per dirigir el club.
Després d'aquesta exposició es va obrir un torn de preguntes en el que els penyistes van reclamar més cooperació per part del club amb les penyes. La gent blaugrana presenta ahir a la nit a la reunió també van mostrar  les seves inquietuds davant els possibles canvis i van demanar una racionalització en el repartiment de les entrades. Per la seva part, els precandidats es van mostrar receptius i van prendre nota dels suggeriments exposats a la reunió.

Comenta aquest article