Societat

El futbolista de l'Arsenal Cesc Fàbregas celebra els 15 anys de Port Aventura

Per Cristina Sierra

El futbolista Cesc Fàbregas va ser el centre d'atenció, ahir, de la celebració dels 15 anys de Port Aventura

El jugador de l'Arsenal, Cesc Fàbregas, va actuar ahir com a padrí d'honor de Port Aventura en motiu dels quinze anys del parc. El futbolista va pujar al Dragon Khan, una de les atraccions més emblemàtiques, acompanyat de quinze fans i va apagar les espelmes del pastís de la celebració.

En una roda de premsa multitudinària, el català va afirmar que si se'n va de l'Arsenal "serà per anar al Barça", tot i que "mai" s'ha plantejat deixar l'equip anglès, ja que és "molt feliç". "Veure als teus companys triomfant aquí fa molta il·lusió i veure que els hi va tan bé tot, hem de sentir orgullosos", va afirmar el jugador, que sempre ha manifestat que el seu cor és blaugrana. Amb un rotund "al cap i a la fi la veritat la sé jo", el futbolista va voler tancar el debat sobre si serà jugador del Barça abans del Mundial de Sudàfrica, tot i que va admetre que vol resoldre la situació lo més aviat possible per estar al 100% pel Mundial.

Sobre el títol de Lliga que es disputen el Barça i el Madrid, Fàbregas va dir que "qui la perdi serà igual un campió" per la quantitat de punts que s'han fet enguany. "El guanyador no podrà fer una altra cosa que aplaudir a l’adversari". Del Port Aventura va destacar la seva predilecció pel Dragon Khan i que sempre que ha vingut ho ha fet amb l'escola o els amics. "Si tingués el meu propi Dragon Khan hi pujaria molt sovint", va afirmar.

Comenta aquest article