Esports

L’infantil masculí, campió de lliga

Per Xavier Solano, Òscar Fernández

L’equip infantil ha aconseguit el títol de lliga d’una manera excel·lent, ha acabat imbatut i amb uns números espectaculars de gols a favor, gols en contra. La primera fase o lliga regular acabava com a primer i aconseguint enfrontar-se al quart classificat al play-off per al títol, en què va guanyar per 41 a 7 a l’IES Julio Antonio, de Móra. A la final que es va disputar al Pavelló d’Alcover, una cinquantena d’aficionats s’hi van desplaçar per veure com els nois d’Agustín Tortosa no donaven opció a un Tortosa molt voluntariós però que va perdre per 36 a 20, cosa que va fer esclatar de joia tots els que havien acompanyat el Cambrils. Cal destacar que tenint un planter molt curt només amb nou jugadors els nois ho han donat tot per aconseguir aquest merescut títol.

La base del club segueix donant els seus fruits sempre aconseguint títols o situar-se en els llocs capdavanters. Destacar també que l’equip infantil femení va aconseguir el tercer lloc a la seva lliga. Els components de l’equip són: Carlos Ruiz, Javier de Cozar, Juan Daniel García, Raúl García, José Manuel Godoy, Ruben Bueno, David Jiménez, Vicens Fontgibell i Marc Brull. Entrenadors: Agustín Tortosa, Xavi Solano (ajudant), Carmen Vera (delegada).

Cadet femení
L’equip cadet femení després d’aconseguir el tercer lloc a la lliga afronta la copa amb les màximes il·lusions d’aconseguir el títol. A vuitens de final es va enfrontar al Sant Ot de la Seu d’Urgell, partit que va guanyar al seu camp per 16 a 24 amb la qual cosa va deixar l’eliminatòria resolta. Al partit d’anada l’entrenador Óscar Fernàndez va donar minuts a aquelles jugadores que han tingunt menys minuts a la lliga i també aconseguien la victòria per 31 a 17.

Cadet masculí
Ha estat una llàstima que l’equip cambrilenc s’hagi quedat fora de la fase següent de la Copa Federació en la qual només es classifiquen els primers de grup i els dos millors segons. Els cadets han trobat a faltar els dos punts que es van deixar al primer partit de lliga davant l’Esplugues, partit en què, recordem, els cambrilencs van dominar al llarg de tot el partit i van perdre als últims minuts. Ara només queda disputar la fase final de Segona Catalana en què els campions de Barcelona, Girona i Tarragona disputaran a la nostra localitat l’esmentat trofeu.

CH Cambrils 45
CH Cornellà 9

CH Cambrils 39
Sant Celoni 36

CH Rubi 21
CH Cambrils 28Juvenil masculí
Els juvenils, igual que l’equip cadet femení, estan realitzant una excel·lent copa i ja estan classificats per a vuitens de final després d’aconseguir la primera posició. Demostren un bon joc, només una derrota davant el Cardedeu, però ja amb la classificació a la butxaca.

St. Martí Adrianenc 25
CH Cambrils 35

CH Cambrils 41
Les Franqueses 29

CH Cardedeu 36
CH Cambrils 30Sènior femení -
Segona Catalana
L’equip sènior femení B ha acabat la lliga a la sisena posició. L’equip que en teoria havia de ser de rodatge per aclimatar-se a la categoria sènior (recordem que la majoria de jugadores són juvenils) ha realitzat una excel·lent temporada i ha estat lluitant en les posicions capdavanteres, perdent cada jornada jugadores importants que pujaven al primer equip de Primera Catalana.

CH Cambrils 33
CH Vilanova del Camí 11

§ Cristina Ortoneda, Patrícia Osuna i Carlos Ruiz, seleccionats entre els 14 millors jugadors infantils de Catalunya§

Van participar a l’estada esportiva anual de la Federació Espanyola a Móra d’Ebre

El planter segueix donant alegries, en aquest cas els jugadors infantils. Les jugadores Cristina Ortoneda i Patrícia Osuna per la part femenina i Carlos Ruiz per la masculina van ser seleccionats per la Federació Catalana per participar a l’estada esportiva anual de la Federació Espanyola que es va celebrar en els primers dies de Setmana Santa a Móra d’Ebre. Cristina Ortoneda i Patrícia Osuna van entrar com a número dos i tres de la llista oficial segons el nivell de la tecnificació infantil a Catalunya. Són jugadores amb futur a l’handbol; Cristina és una jugadora molt tècnica amb una bona finta i una gran visió de joc, en canvi Patrícia és pura força amb una de les millors fintes de Catalunya i una gran potència de llançament.

En la part masculina, Carlos Ruiz ha aconseguit un fita mai assolida al club com és entrar entre els millors 14 jugadors masculins de Catalunya. La fita té la seva importància ja que la majoria dels jugadors seleccionats formen part dels planters del FC Barcelona, BM Granollers i Corazonistes. La competència masculina és molt més forta que la femenina. El Carlos no té res a envejar a cap dels altres jugadors, tècnicament és molt bo, domina per la seva edat quasi a la perfecció totes les facetes del joc i és imaginació pura al terreny de joc. El Club Handbol Cambrils felicita i anima els tres jugadors per seguir assolint fites tan importants per a ells i per a nosaltres.

Comenta aquest article