Destacada participació cambrilenca a la tercera prova de la Copa Catalana de Raids d'Aventura a Vilanova i la Geltrú

Toni Calderón, segon per l'esquerra, i el seu equip Oxigen.cat, van aconseguir la segona posició

Diversos cambrilencs van participar el passat dissabte 8 de maig en el tercer Raid puntuable per a la Copa Catalana, celebrat a Vilanova i la Geltrú. Toni Calderón va fitxar per l'equip Oxigen.cat de Caldes de Montbui i, juntament amb els seus companys Xavi Rodríguez i Jordi Pàmies, van participar en aquesta nova edició del Raid Garraf 2010 en la categoria Elit, puntuable per la Copa Catalana de Raids d'Aventura.

El raid tenia una distància total de 50 quilòmetres en BTT, 24 de cursa a peu, més les proves de patins en línia, orientació i escalada amb un desnivell total de 1.950 metres. La prova va començar a les 9 del matí amb una prova d’orientació urbana. El segon sector va ser una cursa de 15 quilòmetres en BTT. En acabar aquests dos sectors, l'equip Oxigen.cat arribaven en novena posició, i a uns 45 minuts dels equips capdavanters. Un cop finalitzat el tercer i quart sector, format per un trekking de 13 quilòmetres més les proves de patins i escalada i a uns 45 minuts del primer equip, el Sambari Xtrem, els integrants de l’Oxigen.cat iniciaven el cinquè sector de 25 quilòmetres en BTT tan sols amb una diferència de 15 minuts i segons a la classificació, posició que ja no abandonarien fins arribar a la meta, després d’haver completat l’orientació lineal i l’últim sector de BTT. L'Oxigen.cat van entrar en segona posició i van fer un temps total de 7 hores i 50 minuts.

El Cambrils Grup les Barques, quart

El raid tenia tant categoria elit com open, i el Cambrils Grup les Barques hi participava en totes dues. En Open, Jordi Justícia i Xavi Savall van quedar en quarta posició, ja que tot i haver entrat a la meta en segona posició, van ser penalitzats per no portar una peça de material individual obligatori. Per altra banda, en la categoria Elit, Jordi Moretó, Jaume Gros i Xavi Mundet també van tenir penalitzacions pel mateix fet, motiu pel qual van acabar en 12ena posició. Tot i així, a aquestes alçades de la competició, els cambrilencs estan a la tercera posició de la classificació general.

Foto de grup de l'equip Cambrils Grup les Barques, el passat dissabte a Vilanova i la Geltrú