Campions!

El diumenge 4 de maig, quan encara restaven tres encontres per finalitzar l’actual campionat, el Cambrils es proclamava campió del grup VI de Primera Territorial, en el feu de l’Amposta al vèncer per 2 gols a 4; així, aquest equip és va convertir en un etern perseguidor, ja que pràcticament ha ocupat el segon lloc al llarg del campionat, precisament darrere del Cambrils.

El FC Cambrils, per quarta vegada en la seva història, ha aconseguit ascendir a la categoria superior de Preferent. La primera vegada a Preferent va ser la temporada 1979-1990, fins a la 1984-1985, sis temporades consecutives; la segona va ser la 1987-1988; la tercera va ser la temporada 1997-1998 fins a la 2000-2001, quatre seguides. Finalment s’ha tornat a aconseguir, esperant i confiant que no torni a perdre-la. Quatre noves victòries ha aconseguit el Cambrils en els encontres que ha disputat aquest últim mes, tot i que resta encara un partit per finalitzar el campionat.

§ Els partits§

27 de març

Cambrils 2
Aldeana 1

Gols: 1-0 min. 22 Ruben, 2-0 min. 52  Fernando, 2-1 min. 85.
Targetes: groga a Sabaté, D. Ruiz i  Ruben.
Alineació: Morell, Toni, Sabaté, D.  Ruiz (Carlos min. 40), Ávila, Cristian, Ruben (Gistau min. 52), Fernando,  Emilio (Porro min. 62), Soto i Calvet.

Primera meitat fluixa d’ambdós equips en què van llençar a porta molt poques vegades. Pel Cambrils, marcava el primer gol en el minut 22 Raúl. Quatre minuts després penal sobre Calvet, que no es va xiular. En el segon temps el Cambrils va aconseguir el segon gol en el minut 52 en pendre-li Fernando la pilota a un defensa contrari, que va fer una una cessió errònea de la pilota al seu porter. L’Aldeana va escurçar distàncies a cinc minuts de la final.

4 de maig

Amposta 2
Cambrils 4

Gols: 0-1 min. 24 Dani Ruiz, 0-2 min. 28 Calvet (penal), 1-2 min. 38, 1-3 min. 48  Ruben, 2-3 min. 70 Calvet (penal), 2-4 min. 71.
Targetes: groga a D. Ruiz, Fernando, Carlos.
Alineació: Morell, Toni, Sabaté, D. Ruiz (Porro min. 70), Fernado, Ávila, J. Tomàs (Cristian min. 36), Carlos (Ruben min. 46), Emilio (Artald min. 82), Soto i Calvet (Gistau min. 76).

Difícil desplaçament a Am posta, segon classificat i màxim rival del Cambrils. El Cambrils es va mostrar superior, encarrilant ràpidament la victòria i no va donar opció a l’Amposta que s’apropés al marcador, anant sempre amb dos gols d’avantatge.

11 de maig

Cambrils 1
Llorenç 0

Gols: 1-0 min. 26 Dani Ruiz.
Targetes: groga a Toni i D. Ruiz.
Alineació: Morell (Clavé min. 42), Toni (José min. 46), Sabaté, D. Ruiz, Ávila (Carlos min. 46), Cristian, Ruben (Porro min. 52), Fernando, Emilio (Gistau min. 46), Soto i Calvet.

Encontre que per motius de la celebració de la filnal de la Copa de Campions, Divisió d’Honor juvenil, es va avançar al dissabte per la tarda i va haver de disputar-se en el camp de terra annex a l’Estadi Municipal. Era la primera vegada a la història que es donava el cas, tractant-se del campionat de lliga.
Encontre fluix entre el campió i el cuer, suposem que hi va tenir a veure el terreny de joc i la motivació d’ambdós equips al tindre la temporada resolta.

18 de maig

Salou 1
Cambrils 2

Gols: 1-0 min. 6, 1-1 min. 64 Calvet, 1-2 min. 92 Calvet.
Targetes: per primera vegada en la temporada el Cambrils no va veure  cap targeta.
Alineació: Morell, Jose, Sabaté (Toni), D. Ruiz, Ávila, Cristian (Carlos), Artald, Fernando, Gistau (Calvet), Quique (Ruben) i Emilio.

En temps de descompte, el Cambrils aconseguia la tretzena victòria en camp contrari. Joc altern en el primer temps, amb clares oportunitats per a ambdós equips. Va ser el Salou el que es va avançar en el minut 6. En la segona meitat es va accentuar el domini local, Calvet va aprofitar els ràpids contraatacs del seu equip i va donar la volta al marcador amb sengles gols.