Informació general

Salou adjudica les obres del carril bici del passeig Miramar que unirà el de Cambrils amb el seu nucli urbà

Per Redacció

Mapa de la platja de Ponent de Salou, per on discorrerà el futur carril bici de Salou

L’Ajuntament de Salou va formalitzar el passat divendres el conveni amb l’empresa adjudicatària per a la construcció d’un carril bici al Passeig Miramar de Salou, espai que podran utilitzar bicicletes i vianants, i que s'unirà a l'actual carril cambrilenc. El projecte s
ervirà per unir el carril de convivència que ja existeix al passeig de Jaume I amb el carril bici de Cambrils i que discorrerà pel passeig Miramar, és a dir, per la platja de ponent salouenca. Aquest nou carril permetrà als ciclistes enllaçar la seva ruta entre Cambrils i Salou. El nou carril bici tindrà una longitud de 600 metres i una amplada al voltant dels 2,50 metres. Aquest traçat afectarà al Passeig Jaume I, l’Espigó del Moll i el Passeig Miramar dins del nucli urbà de Salou.

Les obres per a la implantació d’aquest carril tenen un pressupost d’execució assignat per contracte de 124.805 euros. El termini d’execució d’aquesta actuació és de tres mesos que es comptabilitzaran a partir de l’inici de les obres. Segons l’alcalde de Salou, Pere Granados, "aquest espai destinat a l’ús públic de vianats o persones que utilitzen la bicicleta ve a complir una reivindicació amplament demanada tant pels ciutadans com els visitants; de forma que dotem els dos passejos amb una connexió de carril bici destinada basicament al passeig i al lleure".

Comenta aquest article