Informació general

TV Cambrils avisa als usuaris que cal resintonitzar els canals de televisió en cas que hagin perdut el senyal que hi havia fins ara

Per Redacció

Un canvi necessari en els paràmetres tècnics del centre emissor de la Mussara des d’on emeten les televisions locals TD Camp i Canal Reus TV ha fet que alguns usuaris hagin pogut deixar de rebre la programació habitual d’aquests dos canals des del passat dilluns, 3 de maig, o que aquesta recepció hagi canviat en l’ordre on es rebia habitualment en cada televisor.

Per recuperar la recepció normal d’ambdós canals és necessari resintonitzar els canals de TDT de cada aparell de televisió, ja sigui de forma automàtica o manual, en funció de l’aparell de sintonització de TDT de què disposi cada usuari. Tant TD Camp com Canal Reus TV es continuen sintonitzant a través del Canal 56 de la TDT. Els canvis en els paràmetres fan possible rebre el senyal de les dues televisions amb millor qualitat, tant d’imatge com de so.

TD Camp i Canal Reus TV lamenten les molèsties que aquests canvis puguin ocasionar.
Per a més informació es pot trucar a TD Camp (telf. 977.363.405), Canal Reus TV (977.300.509) o el seu instal·lador habitual.

Comenta aquest article