Esports

Excel·lent jornada pels equips cambrilencs de futbol així com pel Club Bàsquet Cambrils i el Cambrils Club d'Hoquei

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Sitges 1 - FC Cambrils 2

El FC Cambrils va guanyar al Sitges, un dels rivals directes de la zona de descens, gràcies als dos gols que va marcar als darrers minuts de partit. El Sitges s'havia avançat al marcador al minut 17 i el Cambrils, tot i fer-se amb el control del partit des de l'inici de la segona meitat, no va poder marcar el gol de l'empat fins el minut 90, gol marcat per Pau. En el temps de descompte, concretament en el minut 93 de partit, Ton feia l'1 a 2 aprofitant una passada del porter Raul.
Amb aquests tres punts el FC Cambrils, amb 39 punts, es col·loca a la 12a posició. La propera setmana torna a jugar a fora de casa i, de nou, contra un altre rival directe en la lluita per la permanència, l'Alcarràs, que té els mateixos punts que el FC Cambrils.

El jugador de la UCF Eze cau davant l'entrada d'un jugador del Gandesa en el partit disputat ahir al matí al nou estadi municipal

Primera Territorial


UCF Cambrils-Oleastrum 3 - CF Gandesa 2

Partit controlat per la UCF Cambrils que es va veure recompensat amb una important victòria davant un Gandesa que no s'hi jugava res. La UCF, que hi va posar les ganes i l'entrega, es va avançar al marcador en el minut 40 gràcies a una rematada de Jose. El gol va venir poc després que el Gandesa tingués una claríssima oportunitat d'avançar-se al marcador. A la segona part el Gandesa va pressionar més i va aconseguir l'empat al minut 64. Però, tres minuts després, el recent fitxatge de la UCF provinent del Mataró de Primera Catalana, Landi, va fer el 2 a 1 fent un excel·lent gol des de la línia de fons. El 3 a 1 arribava al minut 85, obra de Yus. Encara hi va haver temps per al 3 a 2, gol de penal en una jugada en què l'àrbitre va expulsar per segona targeta groga al jugador local Gallardo.
La propera setmana la UCF Cambrils juga contra el Vila-seca, un dels tres equips que es troben per sota dels cambrilencs en la classificació.

Lligueta de promoció a Segona Territorial

El jugador del Marina David en el moment de fer l'únic gol del partit davant la Pobla de Mafumet B, el passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal de futbol

Marina 1 - Pobla de Mafumet B 0


Primer partit de la fase d'ascens a segona territorial disputat el passat dissabte, a les cinc de la tarda al camp de futbol, i primera victòria per part de l'equip cambrilenc. El partit va estar molt igualat, tot i que les ocasions més clares van ser per part del Marina. En la primera part, les oportunitats van ser molt clares davant de l'equip de la Pobla de Mafumet B, però el porter visitant va fer una molt bona actuació. En la segona part, en el minut 70, un contraatac, va acabar amb gol, aconseguit per David, i posava el Marina per davant en el marcador. Cinc minuts després, l'àrbitre va assenyalar penal a favor de la Pobla de Mafumet, un penal molt dubtós. Però Marc, el porter del Marina, va aconseguir parar la pena màxima. Així doncs, s'aconseguia arribar al final del partit amb 1 a 0 a favor del Marina.
En la tanda de penals, que es realitza per si hi ha un triple empat, el Marina va perdre per 5 a 2. La pròxima jornada, juguen la Pobla de Mafumet B contra Santa Coloma de Queralt. I d'aquí dues setmanes, el Marina es desplaçarà a Santa Coloma de Queralt. Cal destacar que el Marina depèn d'ell mateix, doncs si guanya a Santa Coloma de Queralt, aconseguirà l'ascens a segona territorial.

Hoquei

CH Corbera 5 - Cambrils CH 8

Aquest cap de setmana el Cambrils CH ha aconseguit dos de dos, i sis punts que el consoliden a la 4a posició de la classificació amb 57 punts. Tot i que ho té difícil, els cambrilencs mantenen matemàticament intactes les possibilitats de lluitar per la 2a posició que dóna l’única plaça
d’ascens que queda per decidir.
Divendres, els homes de Salva Franch visitaven la pista del CH Corbera. La nit no podia començar millor. En 15’ minuts el Cambrils ja anava per endavant en el marcador amb gols de Xavi Caparrós “Capi”, “Miki” Castel i Joan Roig (1-3), però la reacció dels locals va sorprendre als cambrilencs, que al descans s’havien deixat remuntar l’avantatge (4-3). La segona part va ser molt igualada, reflectint-se també en el marcador fins a 9’ minuts del final del partit (5-5). Però gràcies a tres inspirats minuts dels cambrilencs, Xavi Caparrós “Capi” (1), del capità Joan Roig (1) i de “Miki” Castel (1), el Cambrils es va desfer de la pressió del Corbera aconseguint una victòria molt treballada (5-8). Destacar la gran
actuació del porter cambrilenc, Lluís Libiano que al llarg del partit, a part de grans intervencions, va aturar tres faltes directes i quatre penals, una gran fita gens fàcil d’aconseguir.

El jugador del CP Cambrils Jordi Mirado disputa una bola a un jugador del Juneda en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Cambrils CH 3 - CP Juneda 2


D’altra banda, dissabte el CP Juneda visitava el Palau Municipal d’Esports de Cambrils, en partit ajornat de la 28a jornada, amb la necessitat d’endur-se un resultat positiu per continuar lluitant amb
garanties per una de les places d’ascens. Els dos equips eren conscients del que es jugaven, i sense renunciar a l’atac, no van descuidar la defensa. D’aquí que fins a 4’ minuts del final de la primera part no va arribar el primer gol del partit de la mà del cambrilenc, Xavi Caparrós “Capi” que va batre la porteria visitant quan va engaltar a mitja alçada una bola rebutjada pel porter del Juneda (1-0).
Però a 2’ minuts del descans, el Juneda no va desaprofitar l’oportunitat d’igualar el marcador al transformar una falta directa per acumulació (1-1).
La segona part va continuar amb la tònica de la primera, i la igualtat es va fer palesa gairebé fins al final del partit. Un gol de Jordi Mirado al minut 5’ de la represa va trencar l’empat (2-1), però la resposta visitant no va trigar gaire. Primer amb un avís errat a l’aturar el porter cambrilenc una falta directa, i tot seguit amb un gol que va sorprendre al porter local al no poder aturar una bola que va entrar plorant (2-2). Les jugades de perill s’anaven succeint en una i altra porteria, però no va ser fins al minut 20’ quan un tir de Jordi Franch va entrar a la porteria del Juneda després de tocar l’estic d’un defensor que va descol·locar al porter visitant, pujant al marcador el tercer gol del Cambrils.
Els homes de Salva Franch encara van tenir l’oportunitat d’ampliar l’avantatge, però Joan Roig no va transformar una falta directa a un minut del final.  El resultat final de 3-2 reflecteix la igualtat dels dos
aspirants a l’única plaça d’ascens que queda per decidir, una fita que els cambrilencs tenen més complicada.
La jornada vinent el Cambrils visita la pista del HC Palau de Plegamans, un equip que lluita per evitar en aquestes darreres jornades les places de descens, però que d’altra banda és un dels pocs equips que han guanyat al Cambrils a casa seva, d’aquí que els cambrilencs tinguin amb aquest desplaçament una oportunitat de revenja.

Bàsquet

El jugador del CB Cambrils Emmi entra a cistella davant l'oposició d'un jugador de l'AAEET, en el partit disputat ahir al migdia al Palau Municipal d'Esports

CB Cambrils 75 - AAEET Masia Bou 51


Transcendental victòria del CB Cambrils en el darrer partit de la temporada que es va saldar amb una victòria molt clara davant l'AAEET de Valls. D'entrada, el públic va respondre a la crida feta pel club i les grades estaven força plenes d'espectadors animant als cambrilencs. El CB Cambrils es va imposar al marcador des del primer quart i va anar mantenint un ampli marge de punts. El coratge i la lluita dels cambrilencs van ser presents durant tot el partit i es va arribar al final amb l'avantatge de 24 punts a favor dels locals.
Amb aquest resultat queda classificat en novena posició de la taula classificatòria del grup 7è de la Tercera Catalana i salva la categoria.


Futbol sala

Patxangueros d'Alforja 3 - CFS Mediterrani G Sirvent 1

El Mediterrani tenia un compromís complicat el dissabte a la pista del Patxanguerus d’Alforja. Tot i amb la seriositat que va jugar tot el partit, no va ser prou per arrencar cap punt en aquesta sortida. Els Patxanguerus són coneixedors de les característiques de la seva pista i la forma idònia per jugar-hi. Amb un joc molt vertical i basat amb el passi interior cap el pivot. Prova d’això és que dels 45 punts que tenen els d’Alforja n'han aconseguit 34 a casa.
El partit va començar segons el guió dels locals, que xutaven sovint encara sense massa claredat. El Mediterrani per la seva part intentava tapar al màxim les internades locals amb dificultat i acabava les jugades massa ràpid, la qual cosa l’obligava novament a defendre.
Després d’uns minuts amb molta possessió de la pilota, però sense massa perill els Patxanguerus van aconseguir l’1 a 0 en una jugada molt ràpida. El Mediterrani no ho va acusar i va seguir jugant com fins llavors, encara que abusant dels xuts llunyans i fent la seva rotació molt distant de la primera línia defensiva dels locals. En una indecisió de la defensa cambrilenca i novament amb el recolzament del pivot l’Alforja aconseguia el 2-0 a falta de 9 min pel final de la primera part. A partir d’aquí el Mediterrani va anar una mica més, a reduir la distància en el marcador i ho va fer gràcies a un error de la defensa local, que estava molt pressionada i va donar un passi interior que va recollir l’atac cambrilenc que, des d’una distància propera, va afusellar la porteria contrària. Així es va acabar la 1ª part.
A la segona, els Patxanguerus van sortir molt més relaxants i com sí el resultat fos prou per a ells i els seus atacs van perdre velocitat i efectivitat. El Mediterrani ho continuava intentant però sense massa profunditat. Així es van cremar bastants minuts de la segona part fins que una sortida ràpida de pilota, obligava a David a fer una entrada, que en arribar tard a la pilota li va valer la expulsió. El Mediterrani aguantava prou bé la inferioritat numèrica, però un refús en les cames de la defensa xut dels Patxanguerus despistava Jose M i feia pujar el 3 a 1 definitiu. A falta de poc més de 3 minuts, el Mediterrani va jugar amb porter jugador, però tot i tindre bones oportunitats, no va ser prou per escurçar distàncies.
Aquesta propera setmana el Mediterrani jugarà amb l’Hospitalet-Vandellòs, 2on classificat, que tot i no optar a guanyar la lliga de ben segur que voldrà assegurar la segona posició per si algun equip renuncia a la categoria i pot aconseguir l’ascens. El partit es disputarà el dissabte a les 17:30, al Pavelló Municipal.

Copa Ciutat de Cambrils de futbol sala

El proper 29 de Maig es jugarà al pavelló municipal de Cambrils la tercera edició de la copa Ciutat de Cambrils de futbol sala en categoria benjamí que organitza el CFS Mediterrani amb el suport de l'Ajuntament de Cambrils. Els equips participants seran  l'EFS Laguna, el col·legi Cambrils, el col·legi Marinada i el col·legi Guillem Fortuny .

Comenta aquest article