Cultura

Més de 350 alumnes de P5 participen en una activitat a l'Escola de Música per donar a conèixer la feina d'un compositor musical

Per Raquel Samaniego

Els alumnes de P5 escolten atents les explicacions que dóna l'ajudant del compositor

Tots els nens i nenes de P5 dels diferents centres de Cambrils, un total de 370, van participar el passat dijous i divendres en una activitat a l'Escola de Música de Cambrils. 'Música dibuixada' era el nom que prenia el taller, en el que tots els infants van aprendre la figura del compositor musical en una classe molt participativa i engrescadora. Aquesta activitat està subvencionada per la regidoria d'Educació de l'Ajuntament, i permet que els més petits s'apropin a la música més enllà de les classes que es fan als col·legis. El cap d'estudis del centre, Eladi Dalmau, assegurava que aquest tipus d'activitats fa que els nens s'interessin més per la música, "ja que l'objectiu de l'escola és apropar-la al 100% dels nens, i donar-los-hi els màxims coneixements per a que la formació del nen sigui més completa".

Aquesta és una activitat que fa uns 8 anys que es realitza a l'escola, amb sessions dirigides a diferents franges d'edat segons la seva temàtica. Segons explicava Dalmau, aquesta 'Música dibuixada' permetia als infants conèixer més a prop la figura del compositor: "Aquesta va ser una proposta de la mateixa companyia de música i teatre que fa el taller. Ens va semblar molt interessant perquè mai abans ens havíem plantejat donar a conèixer al compositor, i tampoc ells mai havien parat a pensar que hi havia una figura que inventava les cançons".

Tots els nens i les nenes van participar en aquest taller per donar a conèixer més la música

Comenta aquest article