Esports

S'obre al públic el nou gimnàs de la pista municipal d'atletisme

Per Berta Ruiz

Imatge de les noves instal·lacions del gimnàs de la pista d'atletisme

Les noves instal·lacions del gimnàs de la pista municipal d'atletisme ja estan obertes al públic. De moment, aquest espai estarà obert de dilluns a divendres de les 17 a les 21 hores, tot i que en funció de la demanda es podria allargar l'horari d'aquestes instal·lacions. Sobre la posada en marxa d'aquest nou espai per a la pràctica esportiva, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils –Joan Recasens– comentava a Revista Cambrils Diari Digital que "el que pretenem és poder descongestionar el gimnàs del Palau Municipal d'Esports; volem donar-li més ús a la pista d'atletisme i en tercer lloc, volem que molts pares que porten els seus fills a practicar futbol o atletisme puguin aprofitar aquesta hora d'entrenament dels fills, que potser no saben que fer, i puguin practicar una mica d'esport". A banda, segons Recasens aquest també serà un gimnàs que servirà per a l'ús de totes les entitats esportives que entrenen en aquella zona esportiva municipal. L'Institut Municipal de l'Esport s'encarregarà d'establir uns horaris determinats per a les entitats, en funció de la seva demanda.

Segons va manifestar Recasens, "aquesta és una inversió que ha fet tota la població i per tant, n'hem de treure el màxim rendiment possible. És una instal·lació prioritària per a l'atletisme, però també per a d'altres entitats com el Club d'Arquers que hi podrà fer les seves tecnificacions; per als equips de futbol ja que es pot utilitzar el camp de gespa del mig o fins i tot per a la pràctica d'algun entrenament específic d'altres esports". De fet, el regidor d'Esports va comentar que per part d'alguns touroperadors turístics es demana poder venir a fer estades de rugbi, per exemple. Sobre aquesta qüestió, Recasens va explicar que s'està treballant conjuntament amb Turisme de Cambrils per potenciar el turisme esportiu i extreure el màxim profit de les instal·lacions esportives.

Els horaris i els abonaments per utilitzar les instal·lacions

El gimnàs compta amb una vintena de màquines isotòniques, dues bicicletes estàtiques, dues màquines de rem i diferents màquines de peses.
L'horari d'aquest és de dilluns a divendres de les 17 a les 21 hores. A les instal·lacions hi poden accedir els usuaris-abonats del Palau Municipal d'Esports que tinguin l'abonament general. És a dir, aquests poden utilitzar les instal·lacions del Palau Municipal d'Esports i les instal·lacions de la pista d'atletisme. A més, també es pot fer l'abonament únicament per a la pista d'atletisme i per al gimnàs. Les tarifes per a l'ús de la pista d'atletisme i el gimnàs són els següents: l'entrada puntual per a un adult és de 2,70 euros; l'entrada puntual infantil (5 a 15 anys) i per a majors de 60 és de 1,60 euros; l'abonament anual adult costa 96,50 euros; l'abonament trimestral adult té un preu de 26 euros; l'abonament mensual adult costa 11,50 euros; l'abonament anual infantil i per a majors de 60 anys és de 70 euros; l'abonament trimestral infantil i per a majors de 60 anys és de 18 euros; l'abonament mensual infantil i per a majors de 60 anys és de 6,50 euros i l'abonament familiar anual és 128 euros.
Les instal·lacions compten amb un conserge-monitor que estarà a disposició dels usuaris del gimnàs.

Comenta aquest article