Societat

Finalitza el Festival de Proves Bénéteau, celebrat al Club Nàutic Cambrils, amb un balanç positiu

Per Redacció

Aspecte que oferia el moll de Ribera del Club Nàutic aquests dies d'exposició nàutica

El Festival de Proves Bénéteau, organitzat al port de Cambrils per Hermanos Guasch, Embarcacions Esportives, va tancar aquest diumenge les seves portes amb un balanç positiu. Prop de 100 famílies d'arreu de l'Estat han visitat la mostra d'embarcacions després de 15 dies d'exposició i proves. Cal destacar que els clients de la demarcació de Tarragona, Lleida, Saragossa i la resta de l’Aragó han estat les més presents al certamen.

Hermanos Guasch, Embarcacions Esportives ha ofert la possibilitat als interessats en l’adquisició d’una embarcació Bénéteau, poder provar-la abans de la seva compra. El gerent de l'empresa, Rodolf Guasch, assenyala que estan "satisfets d’aquesta experiència a Cambrils. Cal destacar que es nota una reactivació del sector a l’alça del mercat nàutic, ja que les operacions realitzades i els contactes han estat importants. Hem pogut mostrar un producte, Bénéteau, líder de mercat amb una relació qualitat preu molt bona que atrau els compradors en èpoques com l’actual”.

Durant els dies que ha durant el Festival de Proves Bénéteau s’han exposat embarcacions que tenen uns preus d’entre els 20.000 i els 200.000 euros. L'empresa dels germans Guasch és la representant oficial a la demarcació de Tarragona i Castelló d’aquesta drassana.

Molts visitants van veure de prop les característiques de les diferents embarcacions

Comenta aquest article