Esports

Es presenta en públic el nou equip cambrilenc de competició motociclista Astro's

Per Lluís Rovira i Barenys

L'equip de competició Astro's amb Ivan Cervantes, el passat divendres al vespre

La façana del port va ser el marc de la presentació en públic, el passat divendres a la tarda, del nou equip de competició motociclista cambrilenc Astro's. L'equip el formen quatre pilots i un mecànic. Dos dels pilots són joves promeses de la competició; Michael Parra, de 8 anys d'edat i de Blanes, que correrà la Promovelocitat de 50 cc, i el cambrilenc Xavi Maza, de 10 anys d'edat i que disputarà les proves de Promovelocitat de 70 cc.
Els altres dos pilots són els cambrilencs Enric Badia, que correrà les proves d'Extreme 1000 cc, i Francesc Matamoros que disputarà el campionat de Supermotard. Com a cap d'equip hi ha el cambrilenc Rafel Montané, que donarà assistència mecànica als pilots, tant en els entrenaments com en la competició.

Ivan Cervantes dóna suport al nou equip

La presentació pública es va fer al costat de la Central i, des de les 7 fins a les 9 del vespre, es va veure concorreguda per nombrosos aficionats a les dues rodes. Un moment destacat de la presentació va ser la presència del tetracampió mundial d'Enduro, el cambrilenc Ivan Cervantes, que va donar el seu suport a l'equip i, en especial, als dos joves pilots en formació.

Ivan Cervantes i Rafel Montané al costat dels dos joves pilots de l'equip, Xavi Maza i Michael Parra

Comenta aquest article