Societat

L'espectacle eqüestre "Ritmo&Compás" de l'Escola d'Equitació Antonio Santiago de Cambrils, protagonista a la Feria de Abril de Cunit

Per Redacció

Imatge d'arxiu de l'actuació de l'Escola d'Equitació Antonio Santiago a la Feria de Abril de Cunit

Per tercer any consecutiu, els cavalls de l'Escola d'Equitació Antonio Santiago participen en la XV Feria de Abril de Cunit. Aquesta cita que té lloc al Real de la Feria i està organitzada pel "Colectivo de Cunit por la Feria de Abril de Andalucía" i l'Ajuntament de Cunit, compta any rere any amb les actuacions dels millors grup del panorama del flamenc.

De fet, ahir dijous a la nit va tenir lloc l'actuació cambrilenca amb l'espectacle eqüestre "Ritmo&Compás", dirigit pels tres germans Antonio, José Manuel i Andrés Santiago Santiago. Avui divendres 30 d'abril es comptarà amb l'actuació del cantant José "El Francés" a les 23 hores, mentre que de demà dissabte tindrà lloc l'actuació de Los Requiebros a aquesta mateixa hora. Per altra banda, el passat 28 d'abril, la Feria de Abril de Cunit també va comptar amb l'actuació de la cantant Diana Navarro, completant el cartell d'actuacions d'enguany.

Imatge d'arxiu de l'actuació de l'Escola d'Equitació Antonio Santiago a la Feria de Abril de Cunit

Comenta aquest article