Societat

Cambrils acull per primera vegada el Festival de Proves Bénéteau, on els futurs comprovadors d'embarcacions nàutiques poden provar-les

Per Berta Ruiz

El festival de Proves Bénéteau estarà instal·lat fins el proper diumenge 2 de maig

Aquest passat dissabte 24 d'abril al matí es va donar el tret de sortida al Festival de Proves Bénéteau, organitzat per "Hermanos Guasch, Embarcacions Esportives", amb el suport de l'Ajuntament de Cambrils i el Club Nàutic de Cambrils.

Provar les embarcacions i sortir a navegar, abans d'adquirir-les

La principal novetat d'aquesta sisena edició del Festival de Proves Bénéteau i primera que es realitza en aigües cambrilenques, és que els futurs compradors de les embarcacions poden provar gratuïtament els vaixells a l'aigua i sortir a navegar durant una estona pel litoral cambrilenc. Aquesta fira nàutica, que s'allargarà fins el proper diumenge 2 de maig, disposa d'un total de 14 embarcacions al moll de Ribera del Club Nàutic de Cambrils. Aquestes embarcacions són de vela i de motor i la fira disposa de diferents models com els Monte Carlo 32, Antares 36, Antares 30, Antares 8, Antares 750 HD, Antares 6, en motor o diferents models d'embarcació de vela com l'Oceanis 40, l'Oceanis 31 o el Firts 27.7, entre d'altres. Tal com comentava el gerent d'Hermanos Guasch, Embarcacions Esportives –Rodolfo Guasch– a Revista Cambrils Diari Digital, "aquest és un festival de proves en el què exposem models diferents d'embarcacions d'una de les nostres marques principals, Bénéteau, i oferim un tast als nostres futurs compradors. Enguany, hem fet una promoció prèvia –recordem que aquest festival es va presentar en roda de premsa el passat 8 d'abril a les instal·lacions del Club Nàutic de Cambrils– i molta gent ja s'ha interessat i passarà per la fira durant aquests dies". Segons va confirmar Rodolfo Guasch, preveuen que al llarg de tota aquesta setmana, unes 400 o 500 persones s'acostin a aquest festival de proves i un centenar de famílies s'interessin per l'adquisició d'una embarcació. Com a curiositat, Rodolfo Guasch va comentar que de totes les embarcacions que es poden trobar en aquesta fira nàutica, la més econòmica estaria entorn dels 25.000 euros amb uns 5 metres d'eslora i la més cara tindria un preu d'uns 280.000 euros i uns 12 metres d'eslora.

Cambrils, un punt de referència de l'esport nàutic

Amb la presència d'aquest festival a Cambrils, Hermanos Guasch aposta per Cambrils com a punt de referència de l'esport nàutic, sent una població idònia per acollir aquest tipus de fires nàutiques. Segons va dir Guasch, "en anteriors edicions, el Festival de Proves Bénéteau s'havia realitzat a Barcelona, l'Estartit o l'Hospitalet de l'Infant i enguany hem decidit fer-ho a Cambrils. Ens anem movent per tota la costa catalana per donar-nos a conèixer i Cambrils és una zona clau en aquesta costa, ja que a més, està molt a prop de la seu central de les nostres instal·lacions, a l'Hospitalet de l'Infant". Els interessats poden reservar hora i dia per a provar les embarcacions posant-se en contacte amb Hermanos Guasch.

Els compradors interessats en adquirir una embarcació van poder pujar-hi i provar-la

Comenta aquest article