Societat

La cambrilenca Montserrat Forcadell guanya el primer premi al millor disseny de quilt del "Encuentro de patchwork de Alcañiz"

Per Redacció

Montserrat Forcadell amb el seu quilt guanyador al darrere

El passat dissabte 17 d'abril, la cambrilenca Monserrat Forcadell va assistir al "Encuentro de Patchwork de Alcañiz", organitzat per l'Asociación Española de Patchwork i la botiga de patchwork "Trozicos" d'aquesta mateixa localitat aragonesa.

Durant la trobada, hi va haver concursos de quilts i de miniquilts, es van realitzar diferents treballs col·lectius i la cambrilenca hi va col·laborar dirigint el muntatge d'una de les obres. Després del dinar va arribar l'hora de l'entrega de premis, amb un jurat a través de votació popular. Montserrat Forcadell va endur-se el primer premi al millor disseny de quilt. Cal destacar que, en d'altres ocasions, Forcadell havia rebut premis especials, segons premis, tercers premis i accèssits, però mai un primer premi. El premi que va rebre la cambrilenca va ser una maleta per a transportar la màquina de cosir i estris de costura, ideal per a anar a realitzar cursos exteriors.

"El Encuentro de Patchwork de Alcañiz" va ser organitzar per l'Asociación Española de Patchwork el passat dissabte 17 d'abril

Comenta aquest article