Esports

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes i l'Ajuntament signen un conveni de patrocini per aquesta temporada per valor de 23.200 euros

Per Berta Ruiz

Anna López, Robert Benaiges, Iván Cervantes i Oliver Klein, durant la signatura del conveni

El pilot cambrilenc tetracampió mundial d'enduro –Ivan Cervantes– i l'Ajuntament de Cambrils van signar ahir al matí un conveni de patrocini per un valor de 23.200 euros. L'acte de signatura va comptar amb la presència de l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, el pilot cambrilenc, el regidor de Promoció de Ciutat –Oliver Klein– i la regidora de Turisme, Anna López.

Recolzament incondicional de l'Ajuntament de Cambrils

L'acord estipula que l'esportista cambrilenc lluirà el logotip de Turisme de Cambrils a l'uniforme de competició i d'entrenament, que no prestarà la seva imatge a cap altre ajuntament i que col·laborarà en les activitats que el consistori cambrilenc li proposi, sempre i quan la seva agenda li ho permeti. A més, amb aquest nou conveni, l'Ajuntament de Cambrils segueix recolzant econòmicament la trajectòria esportiva del pilot de Cambrils. Sobre aquest suport del consistori cambrilenc, Robert Benaiges va comentar orgullós que, "amb aquest acte d'avui volem visualitzar el nostre recolzament cap al nostre campió i a la seva feina. Una feina que és dura i complicada, ja que arribar a una fita important costa, però mantenir-se en l'elit mundial encara costa més. Enguany ho està segueix demostrant i ho seguirà fent al llarg de la seva vida esportiva, perquè el que caracteritza a l'Ivan és el seu esforç, dedicació i ganes". L'alcalde també va encoratjar el jove pilot cambrilenc a seguir treballant per aconseguir molts més èxits i a repetir els actes d'homenatge que s'han organitzat els darrers anys a la plaça de l'Ajuntament per a celebrar els seus títols.

Molt agraït pel suport rebut

Per la seva part, Ivan Cervantes també va voler adreçar unes paraules d'agraïment al suport rebut per part de l'Ajuntament de Cambrils i de l'afició cambrilenca. "Agraeixo la signatura d'aquest conveni, perquè any rere any em demostreu el vostre afecte i suport, no solament quan quedo campió o subcampió. Aquestes festes que em feu al final de la temporada sempre són una gran satisfacció per a mi, sobretot per rebre el suport del meu poble. Tant de bo, any rere any podem mantenir aquest conveni i que això tingui un retorn en títols. Aquest és un esport molt difícil, que malauradament no té molta tirada mediàtica i a mi m'agradaria que el nom de Cambrils sortís arreu".

Actual líder del campionat estatal i del campionat mundial

Pel que fa a l'inici d'aquesta temporada, Cervantes es va mostrar molt il·lusionat ja que tant al campionat d'Espanya com al mundial ha començat amb molt bon peu. De fet, al campionat estatal ja suma tres victòries en les tres proves disputades i compta amb 15 punts d'avantatge sobre el segon classificat. En el mundial les coses també estan funcionant molt bé, ja que després de dos grans premis, el cambrilenc és líder empatat a punts amb el seu màxim rival, el finlandès Mika Ahola. D'aquí a final de temporada, encara resten sis proves del mundial amb proves a Itàlia, Polònia, Eslovàquia, Grècia, Turquia i França.

Aquesta temporada d'enguany, segons va afirmar Cervantes, també suposa un gran repte, ja que ha canviat de categoria, passant de l'E-3 a l'E-2. "El repte de la temporada passada era seguir en la mateixa categoria. Aquesta era més fàcil i no tenia tanta pressió. A vegades però, un campió vol exigir-se al màxim i esprémer el suc al més alt rendiment. A més, encara no tenia cap títol en la categoria E-2 i volia conèixer noves sensacions i nous reptes".

Comenta aquest article