Societat

Consulta

Cambrils Decideix fa la cassolada i la composició músico-artística dins els actes de campanya del referèndum del 25 d'abril

Per Redacció

La cassolada al seu pas pel carrer de Cardenal Vidal i Barraquer, ahir al vespre
La cassolada al seu pas pel carrer de Cardenal Vidal i Barraquer, ahir al vespre | Lluís Rovira i Barenys

La plataforma Cambrils Decideix va celebrar, ahir al vespre, un acte en dues parts en el que va combinar el soroll amb una manifestació artística. La primera part va consistir en una cassolada que va agafar format de cercavila. Es va iniciar a la plaça d'Espanya i, seguint pels carrers Borràs, Cardenal Vidal i Barraquer, Verge del Camí, avinguda de la Independència i la plaça de Carles Roig, va acabar al local de campanya del carrer de Pompeu Fabra. A la cassolada hi van participar unes 25 persones que sota el lema "el 25 d'abril, Cambrils decideix", van fer aquest recorregut.

Composició músico-artística

Un cop al local de campanya, els participants de la cassolada van pintar un quadre, amb el guiatge de l'artista cambrilenca Dolo Ruiz i acompanyats de la música del també cambrilenc Xavier Bordera, amb la seva creació guanyadora de la cançó més avantguardista del concurs Encuentro Creativo Korg 2.0 (ECK 2.0).
Tothom hi va posar alguna pinzellada en aquest quadre que guarnirà, durant aquests dies, el local de campanya de Cambrils Decideix.

D'altra banda cal dir que l'urna per a recaptar el vot anticipat continua endavant durant aquests dies previs al 25 d'abril i serà presenta diferents llocs de la població. D'altra banda, el local de campanya del carrer de Pompeu Fabra, 6, està obert cada dia de 6 a 8 de la tarda per a recollir el vot anticipat.

 

 

 

 


Un moment de la mostra músico-artística al local de campanya, al carrer de Pompeu Fabra, 6
 

 

 

 

 

Comenta aquest article