Esports

La judoka cambrilenca Carla García aconsegueix la medalla de bronze al campionat d'Espanya universitari

Per Miquel A. Díaz

La judoka cambrilenca Carla Garcia, en primera posició, en una imatge d'arxiu

El passat dissabte 17 d'abril es va celebrar el Campionat d'Espanya de Judo Universitari a la ciutat de Madrid, concretament al pavelló exterior de les instal·lacions del Consejo Superior de Deporte. Aquesta competició és la més important pels estudiants universitaris a nivell estatal, ja que hi participen judokes de totes les universitats d'Espanya.
 
La cambrilenca Carla García va participar com a representant de la Universitat de Lleida (UdL), on actualment hi cursa els estudis universitaris d'Educació Física, i va competir en la categoria de -63 quilos. Durant la competició va realitzar un total de quatre combats: els dos primers els va guanyar per projecció aconseguint l'ippon (màxima puntuació) i va aconseguir arribar a les semifinals. Al combat de semifinals no va tenir tanta sort, ja que va enfrontar-se a una judoka portuguesa molt forta i experimentada. la qual va endur-se el combat contra la cambrilenca. Aquesta derrota va allunyar a la cambrilenca de la final però encara no estava tot perdut, ja que tenia possibilitats d'optar a un tercer lloc. García optava a lluitar l'últim i decisiu combat de respesca per aconseguir la medalla de bronze contra una altra judoka catalana a la que va guanyar per ippon d'immobilització, aconseguint finalment la merescuda tercera posició en aquest Campionat d'Espanya Universitari.
 
Carla García està molt satisfeta amb aquest resultat, tot i arrossegar unes molèsties per una lesió en un colze que es va fer fa un parell de setmanes en una sortida amb la selecció catalana a Burdeos (França). Els entrenaments d'alt rendiment esportiu que està portant a terme amb l'equip de competició del club Lleidatà comencen a donar els seus fruits.

Comenta aquest article