Societat

Consulta

Cambrils Decideix organitza una bicicletada popular pel passeig marítim de Cambrils per recordar la cita del 25-A

Per Berta Ruiz

Imatge dels participants en la bicicletada, moments abans d'iniciar el recorregut
Imatge dels participants en la bicicletada, moments abans d'iniciar el recorregut | Lluís Rovira i Barenys

La plataforma Cambrils Decideix va organitzar ahir diumenge al matí una bicicletada popular. La sortida va tenir lloc cap a dos quarts d'onze del matí, des de l'aparcament del Parc del Pescador i va recórrer un bon tram del carril bici del passeig marítim de llevant fins a tocar de Salou. Després del recorregut en bicicleta, els participants van poder recuperar forces amb un esmorzar de coca amb xocolata al preu simbòlic d'un euro. A banda, en aquest mateix espai de l'aparcament del Parc del Pescador també es va instal·lar un estand informatiu i una urna del vot anticipat.

Tot i que la participació en aquest acte no va ser gaire nombrosa, va servir per a seguir difonent la cita del referèndum per la independència de Catalunya del proper diumenge 25 d'abril.

Segueixen els actes de campanya

Avui dilluns 19 d'abril, segueixen els actes de campanya amb una cassolada-cercavila, que anirà des de la plaça d'Espanya fins al local de campanya del Cambrils Decideix, situat al carrer de Pompeu Fabra, 6. Per participar en la cassolada només caldrà portar una cassola i un cullerot per a picar. Després d'aquesta petita cercavila, tindrà lloc una mostra musical i artística a dins del local. Amb la música composta pel cambrilenc Xavier Bordera i amb el guiatge de l'artista local Dolo Ruiz, es pintarà un mural en el que hi pot participar tothom i que tindrà com a eix argumental "Cambrils dóna la seva opinió".

Comenta aquest article