Cultura

L'artista Colomer Pagès presenta la seva darrera col·lecció pictòrica "Alegria, color i seducció", una mostra carregada de color i llum

Per Berta Ruiz

Raimon Colomer Pagès amb algunes de les obres de la seva exposició, instal·lada a la sala Àgora

La sala Àgora del consistori cambrilenc acull des d'ahir al vespre l'exposició pictòrica "Alegria, color i seducció" de l'artista Raimon Colomer Pagès. L'acte de presentació va comptar amb la presència de l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, el regidor de Cultura –Joan Recasens– i el mateix autor de la mostra.

L'exposició "Alegria, color i seducció" és un recull de peces de l'obra més recent de Colomer Pagès. Les seves peces, realitzades amb la tècnica de l'oli sobre tela, destaquen pel seu colorisme, la seva lluminositat, el seu frescor, la seva intensitat i senzillesa. És la mostra d'un artista influenciat pels pintors impressionistes, sobretot per la llum i el color de Monet o la influència d'El Greco en el tractament de les figures humanes. A la mostra que es pot visitar a Cambrils, Colomer Pagès presenta un recull de paisatges de racons d'arreu del territori català com la Costa Brava, Valls, el Penedès, Tossa de Mar, el Berguedà o la costa de Begur. També plasma d'altres paisatges com un camp d'ametllers, de tarongers, un pinar, un camp de blat, una extensió de vinyes o els cossos nus d'unes figures femenines. 

Raimon Colomer Pagès compta amb un extens palmarès de premis i reconeixements. Ha guanyat el premi de pintura Vila de Cambrils en dues ocasions i també es membre d'honor de The San Francisco Museum of Contemporani Hispanic Art. Sant Francisco de California. La seva obra també figura a col·leccions privades de tot el món d'alguns museus com el Museu de Tossa de Mar, el Museu de Vilafranca del Penedès o el The Sant Francisco Museum of Contemporany Art de San Francisco. "Alegria, color i seducció" es podrà visitar a la sala Àgora de l'Ajuntament de Cambrils fins el proper 21 de maig.

Comenta aquest article