Societat

El 16 d’abril s’obre el període d’inscripcions per a les colònies d'estiu 2010 de Cambrils

Per Redacció

A partir d'aquest divendres, 16 d'abril, s'obre el període d'inscripcions a les colònies d'estiu per a nenes i nens d'entre 6 i 13 anys, organitzades pel Grup Arrels i el Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils. Les colònies estan programades en dos torns durant el mes de juliol, el primer a Arbúcies (La Selva) i el segon a Camprodon (Ripollès). Les inscripcions i la documentació, s’hauran de presentar, fins al 28 de maig, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Cambrils. El preu de la inscripció és de 330 euros i es convoquen 100 places.

El primer torn de les colònies serà de l'11 al 18 de juliol a la casa de colònies "El Corral de Mataró", situada a Arbúcies; mentre que el segon, del 25 de juliol a l'1 d'agost es desenvoluparà a Camprodon, a la casa de colònies "Torre del Coll". Per a realitzar la inscripció, cal presentar una fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor del nen; una del carnet de vacunacions i la fitxa d’inscripció que es facilitarà a l’OAC, degudament complementada. Els interessats hauran de fer una paga i senyal de 165€ en efectiu en el moment d’inscriure’s. La inscripció quedarà formalitzada quan s’entregui a la OAC el resguard bancari del segon pagament.

Cent places convocades

Un any més, el Grup Arrels i l’Ajuntament de Cambrils convoquen 100 places. Durant l’estada, els nens i nenes podran gaudir de la natura, relacionar-se amb altres nens i nenes de la seva edat i aprendre a conviure, amb jocs i activitats adaptades a les seves necessitats i característiques. S’organitzarà una reunió al Centre Cultural i Ocupacional amb tots els pares i mares a fi d’explicar-los la programació de les activitats i poder resoldre tots els dubtes que tinguin. Aquesta reunió, anirà destinada només a aquelles persones que hagin realitzat la inscripció, avisant-los per via telefònica. L’objectiu, es fomentar la comunicació entre tots els agents implicats i presentar als monitors, a fi d’assegurar un contacte directe.

Comenta aquest article