Esports

L'equip femení del Club Atletisme Cambrils queda sisè en la primera jornada de la Lliga Catalana de clubs disputada a Cambrils

Per Pere Ferrando

Sílvia Gutiérrez va aconseguir la primera posició en el salt de llargada

El passat diumenge 11 d'abril es va disputar a l'estadi municipal d'atletisme de Cambrils la primera jornada de la Lliga Catalana de Clubs de 2a. divisió femenina i 3a. divisió masculina. Es tracta de la màxima competició a nivell de clubs de Catalunya. El Club Atletisme Cambrils participava amb un equip femení. L'objectiu principal era aprofitar les excel·lents individualitats de les atletes de la categoria juvenil i júnior i unir-les amb atletes més joves per a configurar un bloc amb perspectiva de futur.

Els resultats de les atletes cambrilenques

Els resultats pels atletes cambrilencs van quedar de la següent manera: Elisa Laguna va quedar quarta als 100 metres llisos amb un temps de 13”42 i 11 punts i va ser tercera en el salt de llargada amb 5,11 metres i 12 punts (rècord de Cambrils júnior); Maria Álvarez va quedar vuitena a la prova dels 100 metres llisos amb un temps de 13”99 i 7 punts i va ser onzena al salt de llargada amb 4,19 metres i 4 punts; Sílvia Gutiérrez va quedar setena a la prova dels 400 metres llisos amb un temps de 1’10”42 i 8 punts i va quedar primera a la prova de salt d'alçada amb un millor salt d'1,40 metres; Nastia Skrynnyk va ser cinquena en el salt d'alçada amb un salt d'1,35 metres i 10 punts i va ser setena al llançament de javelina amb un llançament de 18,61 metres i 8 punts. Elbereth Lanciano va quedar en primera posició a la prova de llançament de pes amb un llançament de 9,23 metres i 14 punts i va quedar onzena en el llançament de javelina amb un millor intent de 15,31 metres i 4 punts.

Sisena posició per a l'equip cambrilenc

Les lesions de Mercè Pagarolas i Courtney Simms van influir en les expectatives d'assolir un dels primers llocs. La bona actuació de la resta de components de l'equip, algunes d'elles amb marca personal, no va poder compensar les baixes esmentades, classificant-se el conjunt a la 6a. posició final de 7 equips participants.

Aquesta ha estat la competició oficial número vint que el Club Atletisme Cambrils ha organitzat a l'estadi municipal d'atletisme en els pràcticament tres anys d'existència. La intenció del club és continuar apropant una competició d'atletisme important amb atletes de categoria absoluta, als habitants de Cambrils en general i als aficionats a l'atletisme en particular. A més, la recent novetat dels vestidors dóna un toc de qualitat al total de la instal·lació que els atletes participants van agrair.

La propera cita serà el diumenge 18 d'abril a l'Estadi Municipal d'Atletisme de Terrassa.

Elisa Laguna, la corredora de la pista número 5, va quedar quarta als 100 metres llisos

Comenta aquest article