Esports

El Club d'Arquers de Cambrils organitzarà el campionat d'Europa de tir amb arc en sala que es disputarà a Port Aventura el març de 2011

Per Berta Ruiz

D'esquerra a dreta: Marisa Carrillo, Lorenzo Miret i Joan Recasens, ahir durant la roda de premsa de presentació del campionat

El Club d'Arquers de Cambrils organitzarà el proper campionat d'Europa de tir amb arc en sala sènior i júnior que es disputarà el mes de març de 2011 a Port Aventura. El president de la Federació Espanyola de Tir amb arc –Lorenzo Miret– va ser presentar ahir a Cambrils per a presentar-ho oficialment en roda de premsa, juntament amb el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils –Joan Recasens– i Marisa Carrillo, representant del Club d'Arquers de Cambrils.

Port Aventura acollirà la competició

Tal com va comentar Miret, el campionat es disputarà a les instal·lacions de Port Aventura, "ja que a l'entorn de Cambrils no vam trobar una sala amb prou capacitat per a tants participants". No obstant, segons va dir, el campionat portarà el nom de Cambrils 2011. Així doncs, la darrera setmana de mes de març de 2011, el Club d'Arquers de Cambrils organitzarà aquest esdeveniment que aplegarà més de 500 persones, entre arquers i acompanyants. Segons va comentar el president de la Federació Espanyola de Tir amb arc, "la idea de fer-ho a Cambrils és gràcies al Club d'Arquers de Cambrils, el qual ja ha organitzat tres campionats d'Espanya i enguany organitzarà el quart. Era un dels pocs clubs d'Espanya que podia organitzar-ho". Per aquest esdeveniment, segons Miret, comptarem amb el suport de l'Ajuntament de Cambrils, d'altres ajuntaments de l'entorn, de la Diputació de Tarragona i del comitè organitzador de Tarragona 2017. Segons van anunciar ahir, Port Aventura acollirà l'esdeveniment esportiu, però Cambrils i d'altres poblacions de l'entorn participaran a nivell de promoció turística i coneixement de l'entorn.

Sobre aquest esdeveniment, Joan Recasens va valorar que "aquest serà un esdeveniment important per a tota la comarca, de molta projecció internacional. Aquest serà un valor afegit més que combinarà esport i turisme. Ens fa molt il·lusió el fet d'ajudar a impulsar aquests esports minoritaris i de suport a l'esport base". Finalment, Marisa Carrillo també va comentar que aquest esdeveniment "és bo pel nostre club, pel tir amb arc i per a Cambrils".

Comenta aquest article