Esports

El torneig TGN Bàsquet-Cambrils tanca cinc intensos dies de bàsquet amb la disputa de les finals

Per Berta Ruiz

Un moment de la final en la categoria infantil masculí, entre els equips del Casal Vilafranca i el CP La Roda, el passat dijous al migdia

El passat dijous 1 d'abril es va posar el punt i final a la setena edició del torneig TGN Bàsquet - Cambrils 2010, organitzat pel club TGN Bàsquet amb el suport de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils. Després de cinc intensos dies de bàsquet amb 146 partits disputats, el passat dijous al matí es van jugar les finals en les diferents categories del torneig en un Palau Municipal d'Esports ple a vessar de públic animant i d'un bon nombre d'esportistes participants. Cal destacar que enguany es va comptar amb la participació de més de 550 jugadors, 90 entrenadors i uns 200 pares, mares i acompanyants. Tot plegat va reunir un total de 56 equips provinents de 27 clubs d'arreu de l'Estat com Saragossa, Albacete, Logronyo o Huesca, a banda dels equips catalans. Enguany, una de les novetats i de les atraccions del torneig va ser la pista exterior instal·lada a la plaça de l'Ajuntament, que va acollir un bon nombre de partits de la competició i va acostar el bàsquet i el torneig a la ciutadania.

Els resultats del torneig

Després de la disputa de les respectives finals, les classificacions en les quatre categories del torneig van quedar de la següent manera: en la categoria aleví masculí, la primera posició va ser per a l'Stadium Casablanca, seguit del CB Parets i en tercera posició l'equip Doctor Azua. En aquest grup, el CB Cambrils va quedar en la vuitena posició. En la categoria aleví femení, el primer lloc va ser per al CB Mollet, seguit del CB Parets i en tercer lloc l'equip Doctor Azua. En la categoria infantil femení, el triomf va ser per a l'equip Alierta Augusto, seguit del CD Romareda i el CB Lleida, en tercera posició. En aquesta categoria, la representació cambrilenca de l'equip infantil femení del CB Cambrils va situar-se en la catorzena posició. Finalment, en la categoria infantil masculí, la victòria final va ser per al Casal Vilafranca, seguit en segon lloc pel CP La Roda i l'Alierta Augusto, en tercera posició.
D'altra banda, l'organització del torneig també va triar els jugadors més destacats en les diferents categories. Així doncs, el jugador Luis Martínez de l'Stadium Casablanca va ser el jugador més valuós de torneig en la categoria aleví masculí; Gemma Prat del CB Mollet va ser la jugadora més destacada en la categoria aleví femení; Pau Compte del Casal Vilafranca va ser triat el millor jugador del torneig en la categoria infantil masculí, mentre que Elena Navarro del CD Romareda ho va ser en la categoria infantil femení.

Comenta aquest article