Societat

La perruquera Cristina Cerrato i el gremi de Tarragona pentinen una vuitantena de candidats a Miss i Mister Nació Catalana

Per Raquel Samaniego

Cristina Cerrato, al centre de la imatge junt a la primera dama, i la resta del gremi de perruquers de Tarragona, van pentinar tots els aspirants a Miss i Míster Nació Catalana 2010, a Tortosa

La perruquera cambrilenca Cristina Cerrato, juntament amb diversos membres del Gremi de Perruquers de Tarragona, van ser els encarregats de pentinar més d'una vuitantena de candidats al certamen de Miss i Míster Nació Catalana, que es va celebrar a Tortosa el passat 21 de març. Ella, a més, va ser qui va pentinar la primera dama d'honor, elegida també Miss Fotogènia. La guanyadora participarà en diversos concursos de bellesa arreu d'Europa i també aspirarà a Miss Món i Miss Univers.

Durant tres hores, 12 perruquers del Gremi de Perruquers van pentinar un total de 41 aspirants a Miss i 41 més a Míster, elegits en cadascuna de les comarques catalanes. Segons ha explicat Cristina Cerrato, de CrisArt Assessors d'Imatge, han rebut molt bones crítiques i els han assegurat que l'any que ve continuaran sent ells qui pentinin les properes candidates. A més, aquest tipus d'esdeveniment, segons diu, els serveis per guanyar categoria dins del món de la perruqueria i dels certàmens de bellesa.

La resta de perruquers del Gremi que van formar part del grup de treball van ser: Déborah, de la perruqueria Debora Miami; Marian, de JF Versus de Vila-seca; Ainoa, de Style Ramon, de Segur de Calafell; Manoli, Alberto, Leticia i Sara, de Prada estilistas, de Tarragona; Rosa, de perruqueria El Vent, de Valls; i Sílvia Santos, actual campiona d'Espanya de Perruqueria, que és de València.

Comenta aquest article