Informació general

Ricky Rubio inaugura la nova temporada de PortAventura

Per Cristina Sierra

Ricky Rubio va ser l'encarregat d'inaugurar la quinzena temporada de PortAventura

El jugador de bàsquet del Regal Barça, Ricky Rubio, va ser l'encarregat el passat divendres 26 de març d'inaugurar la nova temporada de PortAventura, que aquest any celebra el seu quinzè aniversari. Acompanyat per quinze fans i pels personatges emblemàtics del parc –Woody i Winnie-, Rubio va prémer el botó, amb explosió de confeti inclosa, que donava per inaugurada la temporada. Abans, però, els milers de persones que hi havien a la zona de la Mediterrània van poder gaudir d'un espectacle musical que commemora els quinze d'anys i recorre les diferents àrees del parc canviant el ritme musical.

Juntament amb els fans, el jugador de bàsquet, de 19 anys, va pujar a una de les atraccions estrelles, el Furious Baco, i acte seguit va atendre als mitjans de comunicació. "Estic molt content que m'hagin convidat, és com quan tenia 10 anys i venia amb els meus pares". Rubio va afirmar que visita el parc "dos o tres cops l’any" i que "és el millor parc per passar-s’ho bé i desconnectar amb els amics".

Sobre la derrota contra el Madrid el dia anterior –Regal Barça i Reial Madrid juguen aquestes setmanes l’eliminatòria de l'Eurolliga-, Ricky va mostrar el seu descontent amb el seu joc i va explicar que aquesta derrota va ser molt dura. "Estàvem obsessionats en encistellar des del primer moment i quan veus que la pilota no entra, és quan comença a anar malament.  La defensa era fluixa i la direcció de l'equip no funcionava i això, en part, és culpa del base. Ara hem d'anar a per totes a Madrid i oblidar el d'ahir", va afirmar.

Quinze anys de PortAventura

Enguany el parc està de celebració i ho ha commemorat amb l'estrena de tres nous espectacles que fan referència a l'aniversari. El més representatiu és el Port Aventura Live!, al Gran Teatre de Xina, que combina la dansa i les acrobàcies escenificant la visita d’una noia al parc recorrent les cinc àrees temàtiques. Els altres dos espectacles es concentren a la zona del Far West, que inclou un renovat Can-Can Forever i les acrobàcies sobre cavalls amb l’espectacle Bang Bang West.

Ricky Rubio, el segon per l'esquerra, va pujar a l'atracció Furious Baco, a la Mediterrània

Comenta aquest article