Societat

La celebració del Diumenge de Rams enceta els actes litúrgics de la Setmana Santa

Per Redacció

Mossèn Ramon Martí, en el moment de beneir les palmes i els rams a les escales de l'Ermita

Les tres parròquies cambrilenques van celebrar, ahir Diumenge de Rams, les tradicionals benediccions de palmes i rams. El pati de l'ermita de la Mare de Déu del Camí va ser el marc, ahir a 2/4 de 12, de la benedicció dels rams a la parròquia de Santa Maria, on s'hi van aplegar un bon nombre de persones.
Molta gent, també, es va aplegar a la plaça de l'església de Sant Pere abans de la missa de les 12 del migdia, moment en que es va fer la benedicció dels rams. També va acollir la celebració de Rams la parròquia de Santa Maria de Vilafortuny a la missa de 2/4 de 12 del matí.

Trasllat del Natzarè

El diumenge de Rams ha donat el tret de sortida als actes litúrgics de la Setmana Santa que continuen demà dimarts, a les 9 de la nit, amb el trasllat en processó, des de la parròquia de Sant Pere fina a la parròquia de Santa Maria, de la imatge de Jesús Natzarè. Hi participaran obrint la processó, els Armats de la Congregació de la Puríssima Sang seguits dels confrares de la Congregació de la Puríssima Sang. Seguiran els confrares de l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle, acompanyats de la Banda de Tambors de la Confraria de la Salle de Tarragona. Tancarà la processó la Confraria de la Mare de Déu dels Dolors.

Comenta aquest article