Societat

“L’aventura de viatjar” inicia el seu tercer cicle amb una volta al món amb bicicleta

Per Josep Maria Ferrando

Alice Goffart i Andoni Rodelgo en un moment de la presentació de l'audiovisual "A Orient amb bicicleta", ahir al Centre Cultural

"A Orient amb bicicleta” va ser el títol de l’audiovisual que ahir al vespre van presentar els seus protagonistes al Centre Cultural i Ocupacional. Alice Goffart, belga, i Andoni Rodelgo, basc, van viatjar en bicicleta al llarg de tres anys, tres mesos i tres dies per tot el món, en una experiència extraordinària que han transformat en un diaporama absolutament fascinant. Al llarg de gairebé quaranta-cinc minuts han sabut compaginar les fotografies i les paraules per fer arribar a l’espectador tots els sentiments que els ha generat aquest viatge.
Cal dir que l’audiovisual projectar ahir és la seva primera part, que els va portar de Brussel·les a Katmandú. Al finalitzar la projecció els dos joves van explicar com van afrontar aquest repte i fins a quin punt el viatge que va durar tres anys al llarg de tot el món ha canviat la seva vida i la manera ve veure el seu entorn. Tot plegat un vespre molt interessant que enceta el tercer cicle de xerrades que amb el nom genèric de ”l’aventura de viatjar” organitza el Centre Cultural i Ocupacional. Enguany el tema escollit és la volta al món.

Comenta aquest article