Camp

Les CUP del Camp de Tarragona preparen les eleccions municipals del 2011 aquest dissabte a Valls

Per Francesc Bermúdez

"Expressions d'un poble actiu", el lema de les jornades de les CUP del Camp de Tarragona


Sota el lema, "Expressions d'un  poble actiu", les  Candidatures d'Unitat Popular  del Camp de Tarragona  (CUP Valls, CUP Reus i CUP Tarragona), realitzaran unes jornades al Teatre Principal de Valls per tal de redactar el programa marc de la CUP de cara a les properes municipals de 2011. Segons les CUP, aquest procés està obert a tota la ciutadania i "en especial a totes les persones vinculades als moviments socials i al conjunt de l'Esquerra Independentista".

Aquestes jornades es dividiran en dos blocs i tractaran quatre eixos: cultura, llengua, associacionisme i memòria històrica. Pel matí intervindran quatre ponents, un per cada eix de debat que aportaran el seu anàlisi personal i professional sobre la situació actual als municipis catalans. Per la tarda es constituiran quatre tallers que també giraran entorn els quatre eixos, i on es discutira amb l'objectiu de definir els consensos bàsics que haurà de contenir el programa marc de les CUP.

El mateix format de jornades es repetirà arreu dels Països Catalans, com per exemple a Llobera (el Solsonès), on es farà una jornada titulada "Cap a una revitalització del món rural", per tractar qüestions que afecten al món rural. Aquestes jornades precedides de les realitzades el dissabte passat a "La Torna de Gràcia" a Barcelona, pretenen  definir un document on se vegi reflectit el discurs de l'esquerra rupturista i independentista i les diferents lluites d'arreu del territori.


Comenta aquest article