Cultura

Unes 120 persones assisteixen a la presentació a Madrid del llibre "La llama del amor", de Lluís Niñerola

Per Lluís Rovira i Barenys

Lluís Niñerola en un moment de la presentació del seu llibre a l'Instituto Cervantes de Madrid, el passat 17 de març

La presentació a Madrid, el passat 17 de març, del llibre "La llama del amor", del cambrilenc Lluís Niñerola, va aplegar al voltant de 120 persones a la seu de l'Instituto Cervantes. En el decurs d'una hora i mitja d'exposició, Niñerola va fer una explicació de la seva concepció de la nova arquitectura posant com exemple el treball presentat a Dubai.
Entre aquest públic present a l'Instituto Cervantes n'hi havia una quarentena entre autoritats i persones provinents del món acadèmic. D'altra banda, també hi havia una bona representació de cambrilencs desplaçats a Madrid per aquesta ocasió. Lluís Niñerola s'ha mostrat molt satisfet de la participació en aquest acte i de la difusió que ha pogut fer de la seva concepció arquitectònica arran de les diferents entrevistes que ha realitzat en els darrers dies en els mitjans de comunicació.

La seva obra a internet

Lluís Niñerola ha posat el contingut del seu llibre per a poder ser llegit i baixat per internet durant un temps. Es pot trobar a l'adreça www.luisninerolacornado.com. D'altra banda, encara està rumiant-se l'edició del seu llibre via editorial. De moment, el que ha fet, són unes quantes edicions impreses de manera independent.

A la foto superior, Lluís Niñerola amb un grup de cambrilencs que van assistir a l'acte de presentació del llibre. A la foto de sota, Lluís Niñerola mostra el seu llibre a l'ambaixador de Tunísia, Mohamed Ridha Kechria i a l'ambaixador de Líbia, Ajeli Abdussalam Ali Breni


Comenta aquest article