Societat

Els Amics de la Sardana presenten un segon trimestre atapeït d'actuacions

Per Redacció

Imatge del 29è Aplec de Sardanes celebrat al Parc del Pescador el pas 29 d'agost

Els Amics de la Sardana de Cambrils presenten un segon trimestre atapeït d'activitats i d'actuacions. De fet, gairebé cada cap de setmana dels mesos d'abril, maig i juny tindran ballades i trobades, tant a Cambrils com a d'altres poblacions properes.

El proper 11 d'abril a partir de les 12 hores faran una ballada de sardanes al Parc del Pescador de Cambrils, mentre que el dissabte 17 d'abril participaran en un concert homenatge a Tomás Gil Membrano al teatre Metropol de Tarragona. L'endemà, 18 d'abril, els Amics de la Sardana assistiran a l'Aplec de Sant Carles de la Ràpita i el dia de Sant Jordi, el 23 d'abril, actuaran en una ballada de sardanes al Mollet del Rec de Cambrils. El diumenge 25 d'abril, hi haurà noves actuacions al Parc del Pescador al matí i a Masboquera a la tarda. Els dos primers diumenges de maig, els Amics de la Sardana ballaran al Parc del Pescador, mentre que el dissabte 15 de maig participaran a la Gala final del concurs de sardana de l'any a Perpinyà. Aquell mateix mes, també actuaran a la residència Baix Camp i a un Aple al Morell, el dia 23 de maig.

D'altra banda, el primer cap de setmana del mes de juny, els Amics de la Sardana participaran a l'Aplec de Calella, mentre que el diumenge 20 de juny ballaran en el marc de les festes del Barri de l'Eixample. El dia 23, participaran en els actes de la Flama del Canigó a Cambrils i l'endemà ho faran a la urbanització Sant Joan de Reus.

Comenta aquest article