Concurs

Rotllets de col i carn

Ingredients per 8 rotllets:
  • 8 hòsties d’arròs per rotllets
  • 1/4 de col
  • 1 porro
  • 1 pastanaga
  • 1 xalota
  • 2 lloms de porc
  • 1 bistec de vedella petit
  • Sal
  • Pebre negre
  •  Oli
  •  Salsa de soja (opc)
  •  Salsa agredolça (opc)
Elaboració:

  
Cristina Filgueiras Brunel

Picar la xalota, tallar a juliana la pastanaga i la col i el porro a rodanxes fines. Ofegar tota la verdura amb oli d’oliva. Picar la carn a ganivet i saltar-la amb una paella apart. Ho afegim a les verdures quan estiguin ben ofegades. Salpebrem i barregem tot el conjunt. Hidratem les hòsties amb aigua calenta uns 15-20 segons, les col·loquem sobre un drap humit i les farcim amb la mescla. Enrotllem i podem fer dues coses, o bé els mengem en fred tal qual o bé els fregim amb oli ben calent traient l’excés d’oli col·locant-los sobre paper de cuina. En tots dos casos ho servim acompanyat de salsa de soja o salsa agredolça.

Nota:

Les hòsties es troben en tendes especialitzades orientals i s’han de seguir les instruccions del paquet perquè pot ser que variïn segons el lloc on ho comprem.

Comenta aquest article