Societat

La Fundació Esclerosi Múltiple ja ho té tot a punt per celebrar la desena edició del Sopar per l'Esclerosi

Per Berta Ruiz

Sefa Bové i Maricel Llaveria, ahir durant la roda de premsa de presentació del sopar

La Fundació Esclerosi Múltiple ja ho té tot a punt per celebrar la desena edició del Sopar per l'Esclerosi Múltiple, que per segon any consecutiu tindrà lloc a l'Hotel Port Eugeni demà dijous 25 de març a partir de les 21 hores. Un any més, la fundació organitza aquest esdeveniment solidari amb l'objectiu de recaptar fons per a l'Hospital de Dia Mas Sabater de Reus. Aquesta seu acull persones que pateixen aquesta malaltia, en la qual poden fer activitats de rehabilitació i tractaments per millorar la seva autonomia personal. Els diners que es recaptin enguany, es destinaran a la millora de la instal·lació de la calefacció al centre. La roda de premsa de presentació d'aquest acte va tenir lloc ahir al matí i va comptar amb la presència de la regidora de Polítiques Socials i Salut –Maricel Llaveria– i l'encarregada de campanya de la Fundació Esclerosi Múltiple –Sefa Bové–.

Sopar dedicat a Cambrils

Com cada any, el sopar girarà entorn un tema central. Enguany, el gran protagonista serà Cambrils, els seus barris i els seus carrers, en homenatge a la col·laboració solidària del municipi durant deu anys amb aquest sopar solidari. Així doncs, la minuta del sopar són dibuixos de carrer de Cambrils, fets a mà per malalts de l'associació. Actualment, ja es compta amb 163 persones inscrites, tot i que encara queden algunes places disponibles al preu de 36 euros per persona. Els tiquets pel sopar es poden comprar al centre Les Basses o al mateix Hotel Port Eugeni.

D'altra banda, un any més, l'acte també comptarà amb la participació del grup de teatre cambrilenc La Teca, que representarà una auca amb un total de dotze escenes sobre la història de Cambrils, des de l'època dels romans, a les guerres que ha patit la població al llarg de la seva història, passant pel boom turístic dels anys 60 fins al Cambrils actual. Durant el sopar també es repartiran diferents obsequis relacionats amb Cambrils, amb diferents productes gentilesa de la Cooperativa Agrícola, la Confraria de Pescadors i d'altres empreses cambrilenques col·laboradores. Algunes pastisseries cambrilenques i l'Escola d'Hoteleria i Turisme també hi col·laboraran amb l'aportació de 21 mones de Pasqua.

L'any passat, el Sopar per l'Esclerosi va recaptar uns 4.500 euros que es van destinar a projectes de millora del centre i a la incorporació laboral de molts dels seus pacients a través del centre especial de treball.

Comenta aquest article