Societat

Més d'un centenar d'infants, espectadors d'una obra teatral del grup "Bon Rotllo" del Casal de la Gent Gran

Per Redacció

Després de l'obra, els alumnes van poder fer preguntes als integrants del grup de teatre

El grup de teatre del Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils “Bon Rotllo”, ha organitzat una representació teatral dirigida als alumnes de primària i secundària del municipi. L’obra, anomenada 'Expliquem un conte', té com objectiu posar en contacte els dos grups generacionals, fomentant el respecte i l’aprenentatge comú.

La primera representació va tenir ahir dia 23, i hi tornaran demà dia 25, el 26 i el 6 d'abril. L'escenari és el de la sala d'actes del Casal i l'horari, d'11 a 12 del migdia. Les escoles que hi participen són el col·legi Vidal i Barraquer, l'escola Mas Clariana, l'escola La Bòbila, el l'escola Cambrils, l’escola Marinada, l'escola Guillem de Fortuny i l'escola Joan Ardèvol.

Aquesta activitat s’emmarca dins el conjunt d’activitats intergeneracionals que el Casal Municipal de la Gent Gran organitza durant l’any. La base d’aquestes és la difusió dels valors de dignitat i respecte que mereix tota persona, ja sigui infant, jove o gent gran. El Departament d’Educació de l’Ajuntament de Cambrils, a més, posarà a disposició de les escoles que queden més allunyades del Casal Municipal de la Gent Gran el trenet turístic, a fi de facilitar els desplaçaments.

Comenta aquest article