Societat

Cambrils es promociona a una fira turística de Moscou

Per Redacció

L'Agència Catalana de Turisme (ACT) participa des del 17 fins al 20 de març a la fira MITT de Moscou on es promocionaran 10 poblacions catalanes, entre elles, Cambrils. MITT de Moscou és una de les fires turístiques més importants del món, en la qual hi participen més 3.000 expositors, procedents de 157 països, i es preveu que la visitin unes 90.000 persones.Actualment el mercat rus és un dels més temptadors per les empreses catalanes, ja que durant el 2009, Catalunya va rebre uns 238.000 turistes russos que van realitzar un total de 1,6 milions de pernoctacions.

Al'estand de l'ACT hi són presents tan organismes públics de promoció turística com 10 empreses catalanes. Durant la presentació de Catalunya com a destinació turística,  es promocionaran les 10 destinacions certificades de Turisme Familiar: Roses, Blanes i Torroella de Montgrí-L'Estartit, a la Costa Brava; Calella, Malgrat de Mar, Santa Susanna i Pineda de Mar, a la Costa de Barcelona-Maresme; i Calafell, Cambrils i Salou, a la Costa Daurada.

Segons l'ACT, la Federació Russa és "un mercat especialment atractiu per a Catalunya" per les perspectives de creixement que representa, ja que "poc a poc es van alleugerint els tràmits que fan possible que els russos surtin fora del seu país".


Comenta aquest article