Informació general

La Policia Local de Mont-roig localitza 150 quilos d'haixix amagats al maleter d'un cotxe

Per Redacció

Fardells d'haixix trobats al maleter del vehicle estacionat a Miami Platja

La Policia Local de Mont-roig del Camp va interceptar aquest passat cap de setmana uns 150 quilos d'haixix preparats per al consum. La droga va ser localitzada a l'interior del maleter d'un vehicle estacionat a Miami Platja.

Els agents es van desplaçar fins a una benzinera de Miami Platja, situada a l'avinguda de Barcelona, després que un treballador alertés telefònicament que un home havia abandonat el seu vehicle a la instaŀlació de manera precipitada. Segons diversos testimonis, l'home hauria fugit a peu perseguit per una altra persona i tres vehicles que anaven a gran velocitat pels carrers del voltant de la benzinera.

Després d'analitzar el turisme, els agents van trobar a l'interior del maleter una gran quantitat de fardells que contenien la substància estupefaent. Després d'obrir diligències, els agents de la Policia Local de Mont-roig van posar la droga i el vehicle d'alta gama, a disposició de la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra.

La investigació continua oberta, ja que fins al moment encara no s'ha produït la detenció de l'home que conduïa el cotxe ni de les persones que el perseguien.

Comenta aquest article