Informació general

Es talla la circulació en un tram de l'avinguda de Vilafortuny, a l'alçada del Castell, per unes obres de reparació de la calçada

Per Redacció

Aspecte del tram de l'avinguda de Vilafortuny que s'està arreglant

Durant tres dies estarà tallada la circulació de vehicles en un tram de l'avinguda de Vilafortuny –en sentit cap al Vial del Cavet–, a l'alçada del Castell de Vilafortuny, per les obres de reparació de la calçada que s'hi estan realitzant. Els vehicles provinents de l'avinguda de la Diputació que circulin en direcció a l'avinguda de Vilafortuny es desviaran pel carrer de José Antonio Salazar, mentre que la circulació estarà oberta pels vehicles que circulin en direcció al mar.

Fa uns dies es va observar que algunes peces del paviment, a tocar de la façana principal del Castell de Vilafortuny, estaven malmeses degut al pas dels vehicles per aquest tram del carrer. La brigada d'Obres Públiques va iniciar ahir dimarts els treballs de reparació d'aquest tram de carrer. Es preveu descarnar la part més afectada al carril de pujada per preparar una llosa de formigó d'assentament de les llambordes i la seva posterior col·locació. Està previst que avui es col·loqui el paviment definitiu un cop assecat el formigó.

Comenta aquest article