Informació general

Successos

Un camió ploma topa amb el pont de l'avinguda d'Adelaida i desplaça la biga de ferro de la part superior

Per Lluís Rovira i Barenys

La topada va desplaçar la biga metàl·lica d'entrada, produint un despreniment de formigó en un dels dos costats de subjecció
La topada va desplaçar la biga metàl·lica d'entrada, produint un despreniment de formigó en un dels dos costats de subjecció | Lluís Rovira i Barenys

El pont de l'N-340 a l'avinguda d'Adelaida va enregistrar ahir un nou incident. Aquest cop va ser un camió ploma que va topar amb la part superior del pont, tot i que en aquest cas, el camió no hi va quedar encastat. L'incident es va produir ahir, poc abans de les tres de la tarda. La topada del camió va repercutir directament a la biga metàl·lica que hi ha a l'inici del pont, produint un despreniment de formigó d'un dels dos costats de subjecció i produint el desplaçament de la biga.

En un primer moment, la Policia local va tallar la circulació per sota el pont. De seguida, va fer acte de presència una dotació dels bombers que van inspeccionar el lloc de la topada i no van fer cap més intervenció a l'espera que es fes un informe tècnic dels desperfectes. La inspecció dels danys la van fer els tècnics del departament d'enginyeria de Carreteres de l'Estat al mateix temps que es realitzaven uns primers treballs per assegurar el pilar. La circulació per la zona es va restablir tres hores més tard.

Es reprenen els treballs aquest matí

Aquest matí, entre les 9 i les 12, està previst que continuïn els treballs que consistiran en soldar la biga. Això significarà que la circulació per aquesta via quedarà tallada mentre durin els treballs.
Les topades al pont de l'avinguda d'Adelaida són freqüents. La darrera es va produir el passat 23 de febrer quan un autobús de línia s'hi va encastar. Cal tenir en compte que les competències d'aquest tram de l'N-340 passaran, ben aviat, a l'Ajuntament ja que només falta signar el corresponent conveni de cessió, que, tal com asseguraven ahir fonts municipals, encara no està signat.

Comenta aquest article