Esports

El Vilafortuny i el Marina aconsegueixen vèncer aquest cap de setmana, mentre que el FC Cambrils i la UCF empaten

Per Redacció

El davanter del FC Cambrils Jordi Prats intenta rematar davant del porter del Morell en el partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 1 - Morell 1

El derbi territorial tarragoní va acabar en empat en un partit en que no hi va haver gaires ocasions de gol. El Morell es va avançar al marcador en la primera ocasió que es va acostar amb perill a l'àrea cambrilenca. El Cambrils va pressionar però no arribava amb claredat a l'àrea visitant. Poc abans de la mitja part, l'àrbitre va expulsar un jugador del Morell al veure la segona targeta groga. Aquesta expulsió va donar un tomb al partit. El FC Cambrils va aconseguir l'empat als 4 minuts de la segona part, obra de Javi, i va buscar amb ganes el gol de la victòria que finalment no va arribar tot i disposar d'alguna clara ocasió de gol. Als darrers minuts de partit, les pèrdues constants de temps per part dels jugadors del Morell van fer aparèixer els nervis damunt del camp i, en una de les picabaralles que es van produir, l'àrbitre va expulsar un jugador del Morell i a Pau, del Cambrils.
El proper partit de lliga, el FC Cambrils visita el camp del Mollerussa.

Primera Territorial

Remolins Bítem 1 - UCF Cambrils-Oleastrum 1

Empat de la UCF Cambrils-Oleastrum al camp del líder en un partit força accidentat ja que al seu acabament s'hi va arribar amb 4 jugadors menys, dos expulsats per cada equip. El Remolins Bítem es va avançar al marcador al minut 67 i els cambrilencs van aconseguir empatar en temps de descompte amb un gol de Joel.
La UCF Cambrils-Oleastrum continua la remuntada i la propera setmana té un bon test per a demostrar la seva millora de joc en el partit que disputarà contra el Reddis, un dels equips de la part alta de la classificació.

Tercera Territorial

Montbrió 0 - Marina 1

Partit complicat el que es presentava aquest cap de setmana per part del Marina, que es desplaçava a Montbrió, un camp força difícil. El partit va ser molt igualat, amb moltes ocasions per cada equip, tot i que les millors ocasions les va disposar el Montbrió. La primera part va acabar amb empat a 0. En la segona va seguir la mateixa tònica del partit, i en el minut 75, l'àrbitre va xiular un penal a favor del Marina molt clar. Adrià aconseguia marcar i posar el 0 a 1, que seria el resultat definitiu.
D'aquesta manera, el Marina tornava a guanyar i torna a optar a les places d'ascens, després de la nova derrota de la Pastoreta.
El pròxim partit serà dissabte contra La Selva del Camp, equip que ara mateix ocupa la tercera posició.

Vilafortuny 3 - Castellvell 2

El Vilafortuny es va endur els tres punts en un partit molt igualat. Els locals s'avançaven al marcador gràcies a Cèsar, al minut 10 de partit. Fonfreda no va tardar gaire en fer el segon, que va arribar al minut 15 de la primera part. Abans del descans, els de Castellvell van aconseguir posar el 2 a 1. Mitja hora després de començar la segona part, els visitants aconseguien igualar el marcador. Tot i així, a cinc minuts del final del partit, David Espejo, àlies 'El Gordi', va fer el tercer gol de l'equip cambrilenc. En aquests moments, el Vilafortuny es troba setè a la classificació general a només un punt del Salou. El proper partit serà diumenge a Mont-roig del Camp, que es troba a l'última posició de la taula.

Bàsquet

Pare Manyanet 83 - CB Cambrils 80

Partit molt igualat que es va decidir per la diferència de tres punts a favor dels reusencs. En cap moment del partit hi va haver distàncies més grans de 8 punts en el marcador. Ara bé, una de les claus de la victòria del Pare Manyanet va ser el seu major encert en els tirs de tres punts. Cal dir, però, que a la mitja part es va arribar amb un avantatge d'un punt a favor del Cambrils. En el tercer quart, però, el Pare Manyanet va tenir molt d'encert i va capgirar el marcador aconseguint un avantatge de 8 punts. El darrer quart va ser favorable als cambrilencs però sense que poguessin capgirar el marcador. Tot i això, el bàsquet average entre els dos equips és favorable al CB Cambrils.
El CB Cambrils juga el seu proper partit a casa el diumenge 21 de març, a 1/4 d'1, davant el Sitges B.

Hoquei

Andorra HC 8 - Cambrils CH 7

La visita del Cambrils C.H. a Andorra, aquest cap de setmana, es va saldar amb una derrota ajustada
dels homes de Salva Franch, que tot i marcar set gols, no van poder treure un resultat positiu.
La primera part va ser de clar domini local. Només es portaven vuit minuts de joc, i l’Andorra ja guanyava per 3-0, però un gol de Jordi Mirado al minut 8’34”, escurçava la diferència al marcador (3-1). L’esperança de recuperació no va durar gaire, perquè l’Andorra va tornar a marcar les
diferències amb un nou gol al minut 16’27” (4-1). Novament un gol de Jordi Mirado tornava a donar al Cambrils (4-2), però els locals no aixecaven l’accelerador, i quatre minuts més tard feien pujar el 5-2. Un gol de Xavi Caparrós “Capi” a 1’25” del descans va deixar un esperançador 5-3 al marcador.
L’inici de la segona part va venir marcada per la reacció cambrilenca. En tan sols un minut, els homes de Salva Franch van empatar el partit, i deixaven una segona part molt igualada. Primer que tot el capità Joan Roig va fer el 5-4, quan encara no havien passat 23” segons de la represa, i 47” més tard, Carles Veciana portava l’empat al marcador (5-5). Tot quedava per resoldre. Aquesta circumstància va deixar tocat l’Andorra, que va trigar sis minuts en reaccionar, i avançar-se novament en el marcador (6-5). Però el davanter Carles Veciana va tornar a portar la igualtat al marcador (6-6) al minut 8’39”.
La embranzida local va donar fruit, i de l’empat a sis, es va passar al 8-6 a 11 minuts del final del partit, prou temps per poder remuntar el marcador en contra. Però no va ser fins al minut 20’39” que “Miki” Castel va escurçar la diferència (8-7), i només quedaven quatre minuts per capgirar el marcador.
Als darrers minuts de partit, el Cambrils va gaudir d’avantatge a la pista, per blava directa d’un jugador local, que no va saber aprofitar. El marcador ja no es va moure, i es va arribar al final del partit amb el
resultat de 8-7.

Aquest era el segon partit, i últim que Lluís Libiano havia de complir per sanció, per la qual cosa la porteria va ser compartida pels porters suplents, Juanjo Baiges i José Nieto, aquest últim als seus 45 anys va tenir una gran actuació, i tot i encaixar 4 gols, va aturar dos penals, i tres faltes directes, dos de les quals en doble oportunitat pel jugador de l’Andorra.
Amb aquesta derrota els cambrilencs es situen a la quarta posició de la classificació general amb 48 punts, a dos punts de les places d’ascens. El proper dissabte, dia 20 de març a les 18:00 h, el Cambrils rep la visita del C.P. Pla de Santa Maria, un equip que necessita els punts per no entrar en zona de descens, circumstància aquesta que hauran de tenir en compte els homes de Salva Franch, sinó es volen deixar sorprendre, i complicar-se encara una mica més l’aspiració a l’ascens.
Gols 1a part: 1-0(3’55”), Andorra H.C.; 2-0(5’57”), Andorra H.C.; 3-0 (7’58”), Andorra H.C.;        3-1(8’34”), Jordi Mirado; 4-1(16’27”), Andorra H.C.; 4-2(17’35”), Jordi Mirado; 5-2(21’03”) Andorra H.C.; 5-3(23’35”), Xavi Caparrós “Capi”.
Gols 2a part: 5-4(23”), Joan Roig; 5-5(1’10”), Carles Veciana; 6-5(7’49”), Andorra H.C.; 6-6 (8’39”) Carles Veciana; 7-6 (10’22”) Andorra H.C.; 8-6 (14’40”), Andorra H.C.; 8-7(20’39”) “Miki” Castel.

Handbol

CH Ràpid Cornellà 35 - CH Cambrils 23

El primer partit de la fase d’ascens era un repte per als cambrilencs, ja que visitaven la pista del Cornellà, el líder de la categoria. L’equip del Baix Llobregat va demostrar per què només ha perdut un partit en la primera fase i s’ha convertit en el principal favorit per assolir una plaça a primera catalana.
L’encontre va iniciar-se amb lleuger domini local, però poc a poc les diferències es van anar ampliant, l’atac visitant topava una vegada i una altra amb la bona defensa local i només les intervencions del porter cambrilenc mantenien els barcelonins a ratlla. A falta de deu minuts per al descans, els cambrilencs van introduir variacions en atac i es van acostar a tres gols, però els locals van reaccionar i van aconseguir un parcial de quatre gols que els va fer arribar al descans amb 7 gols d’avantatge (16-9).

La segona meitat es va iniciar amb els visitants més concentrats i retallant distàncies, però les errades en atac en els moments decisius, van aprofitar-les els barcelonins per sentenciar l’encontre amb ràpids contraatacs. Llavors la diferència va estabilitzar-se entorn als deu gols i els minuts finals van convertir-se en un intercanvi de gols fins al definitiu 35-23.
La propera setmana els cambrilencs han ajornat el seu partit contra el Gavà per manca de pista. Així que no tornaran a la competició fins el darrer cap de setmana de març, quan visitaran la pista del CH Sant Miquel a Barcelona, esperant treure un resultat molt més profitós.

Imatge del partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports entre el Mediterrani i el Playas de Miami

Futbol sala


CFS Mediterrani G.Sirvent 4 - Playas de Miami 7

El Mediterrani va perdre 3 punts amb un dels equips millors de la categoria i també va perdre la confiança en el seu joc ofert en partits anteriors. Tot i que començava prou bé el partit per al Mediterrani, que s’ avançava amb un gol de rebot després del xut de David. Fins i tot abans, ja hi havia hagut unes quantes aproximacions de l’equip local. Però tot va ser un miratge, el Miami tot i que anava per darrera en el marcador feia moure al Mediterrani provocant molt de desgast que, poc a poc, pagaria al llarg de tot el partit. Això i una rotació massa lenta en els canvis va provocar moments de total desconcert local.

El Mediterrani va aguantar el resultat fins a 8 minuts del final de la primera part quan va encaixar 2 gols quasi consecutius i que feia trontollar tota la feina feta fins llavors. El Miami va aprofitar els errors d’un Mediterrani molt estàtic i que es va equivocar en voler acabar les jugades massa aviat i que perdia pilotes en posicions que propiciaven els contraatacs rival. Dos gols més posaven l'1 a 4 al final de la primera part. En la segona part el Mediterrani va disposar d’uns minuts en el què es va acostar en el resultat i que podria haver posat dubtes al partit, però les errades de cara a porta ho van evitar. Desprès d’això l’equip va entregar el que quedava de partit, que va acabar amb el 4-7 definitiu. Les intervencions dels porters van evitar un resultat encara més abultat.

Escacs

A la vuitena ronda del Campionat per Equips que es va jugar ahir diumenge, els resultats van estar d'acord amb les expectatives del Club: el Cambrils A es va imposar per la mínima a La Ràpita, encara que està en zona de descens a falta de la darrera ronda; el Cambrils B segueix la seva marxa de líder i es va imposar amb contundència al Peó Vuit; el Cambrils C, amb un jugador menys, va aconseguir empatar el matx amb el seu contrincant, el Masdenverge. Els resultats van ser els següents: Cambrils A - La Ràpita, 5,5 a 4,5; Cambrils B - Peó Vuit B, 4,5 a 1,5; i Masdenverge - Cambrils C, 2 a 2.

Tennis taula

Categoria Tercera

CTT Cambrils Fonda Montserrat 4 - Associació Excursionista de Reus 0

L'equip cambrilenc va vèncer amb comoditat l'Associació Excursionista de Reus per un clar 4 a 0. Amb aquest resultat, el Cambrils es manté en una sòlida primera posició, a falta de dues jornades.
Per altra banda, l'equip del Cambrils en la categoria benjamí, aleví i infantil, no va jugar aquest cap de setmana, ja que va ajornar-se el partit.

Comenta aquest article