Informació general

CiU reclama que s'utilitzi més el grup de treball de seguiment de la crisi econòmica creat fa un any

Per Redacció

En el ple del mes de març de 2009 es va aprovar una moció, presentada per CiU, per a la creació d'un grup de treball de seguiment de la crisi econòmica. Aquesta moció es va aprovar amb el suport de tots els grups polítics de l'Ajuntament i es va decidir que el grup de seguiment derivaria de la Junta de portaveus.

Després d'un any des de la seva posada en funcionament, des del grup municipal de CiU en fan un balanç negatiu, tal com es desprèn d'un comunicat de premsa enviat des d'aquesta formació. Segons CiU, "aquest grup només ha realitzat quatre reunions, tot i que es va aprovar que el grup de treball hauria de reunir-se de forma mensual. L'alcalde com a convocant de la Junta de Portantveus ha descuidat les seves obligacions vers el bon funcionament d'aquest grup".

Des de CiU, segons manifesten, "hem demostrat la voluntat de treballar per tal de que aquest grup de treball funcioni correctament, i vam presentar una sèrie de 27 mesures per fer front a la crisi per poder ser tractades en aquest grup. Creiem fermament que aquest grup de seguiment és un espai idoni per poder consensuar iniciatives per lluitar contra la crisi econòmica, en canvi, l'equip de govern no l'utilitza i ni tan sols ens informa de moltes iniciatives de les quals ens assabentem a través dels mitjans de comunicació".

Comenta aquest article