Informació general

Es constitueix formalment la plataforma ciutadana Cambrils Decideix

Per Lluís Rovira i Barenys

Aspecte de l'assemblea celebrada ahir al vespre a la sala d'actes del Centre Cultural

El moviment ciutadà Cambrils Decideix ja és una realitat. En l'assemblea d'ahir al vespre, celebrada al Centre Cultural, es van donar els passos necessaris per a la formalització de les diferents comissions de treball així com de la comissió ciutadana organitzadora.
L'assemblea d'ahir també va servir per a reafirmar la data del 25 d'abril com el dia per a fer la consulta popular. Això, segons va quedar palès en el debat que es va produir, suposarà una intensificació del treball a fer per part dels voluntaris implicats en les diferents comissions de treball.

Una setantena de voluntaris

Ahir es van rebre noves adhesions de ciutadans disposats a participar en l'organització de la consulta. Les persones que ja han mostrat la seva voluntat de formar part d'algun dels grups de treball ja van fer una primera presa de contacte. Així doncs, en un moment de l'assemblea, les diferents comissions de treball es van repartir per la sala d'actes per a definir els passos a fer i valorar el temps que es disposa per a fer-ho. Després d'això, tothom va veure possible arribar al 25 d'abril amb els deures fets.
La comissió organitzadora haurà d'acabar de definir els actes a realitzar des d'ara fins el dia de la consulta. De moment està previst fer un acte públic de presentació de Cambrils Decideix en el que hi haurà un convidat per a que faci una xerrada. Es va apuntar el proper 26 de març com a data per a fer aquest acte.

7 comissions de treball

Ahir van quedar configurades les 7 comissions de treball que formen part de la comissió ciutadana Cambrils Decideix. Les comissions formades són les de Seguretat, Publicitat, Recaptació, Organització d'actes, Comunicació i premsa, Informàtica i formació i Logística i infraestructures.
De totes maneres, els grups de treball no estan tancats i tothom que vulgui participar, d'una manera o altra, en algun dels processos de l'organització ho pot fer.

Comenta aquest article