Informació general

El temporal de fred i neu torna a fer acte de presència

Per Lluís Rovira i Barenys

Aspecte de la serra de Llaberia nevada amb una part del barri cambrilenc de la Llosa en primer terme
Aspecte de la serra de Llaberia nevada amb una part del barri cambrilenc de la Llosa en primer terme | Lluís Rovira i Barenys

Aquest cop, el temporal de fred i neu que afecta Catalunya ha tingut una incidència més forta a les comarques gironines i barcelonines. Tot i això, una petita mostra de neu la vam poder contemplar a Cambrils a mig matí. Les temperatures d'ahir van ser força baixes per ser el mes de març, assolint-se una mínima de 2,2 graus, segons les dades de l'estació del Regueral de la xarxa Meteocambrils.
Tot i això, la neu s'ha tornat a fer visible a les muntanyes més properes oferint, per tercera vegada aquest hivern, un aspecte de postal.

Les barques han sortit a pescar

El temporal també ha provocat mala mar a tot el litoral. Malgrat això, la major part de la flota d'arrossegament cambrilenca ha sortit a pescar tant ahir com avui. El temporal de mar, aquest matí, era fort però segons han comentat els pescadors cambrilencs, quan fa aquest temporal les barques es queden pescant dins la franja compresa entre el cap de Salou i l'extrem sud del golf de Sant Jordi, ja que, en les condicions d'aquesta tempesta, és on es manté en millor estat. Per contra, la flota pesquera de Sant Carles de la Ràpita no va sortir ahir i la de Tarragona van retornar a port desprès de sortir. Al port de l'Ametlla de Mar van sortir a pescar poques barques.

Comenta aquest article