Esports

21 judokes del CE Judo Cambrils participen en les jornades de judo "sensei" a l'Hospitalet de l'Infant

Per Miquel A. Díaz

Judokes cambrilencs que van participar en la trobada a l'Hospitalet de l'Infant, els passats 27 i 28 de febrer

Els passats 27 i 28 de febrer va tenir lloc a les instal·lacions d'Hifrensa, a l'Hospitalet de l'Infant, la primera jornada de judo "Sensei" del curs 2009-2010, organitzada pel Club de Judo de l'Hospitalet amb la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Camp.

Uns 190 judokes participants

En aquestes jornades podien participar tots els nens i nenes de la comarca del Baix Camp i del Tarragonès nascuts entre els anys 1998 i 2003. Uns 190 judokes separats per grups d'edats van poder gaudir durant dos dies d'aquest esport mitjançant tallers tècnics, entrenant les diferents tècniques de judo i fent servir com a material didàctic un llibre amb una metodologia especial i inventada per un prestigiós mestre de judo. També es van realitzar tallers de combat, jocs de lluita i es van visionar diferents vídeos de competicions. A banda, la trobada també va servir per conèixer i establir vincles d'amistat amb altres clubs de la zona. La participació cambrilenca va estar formada per Javier Jiménez, Bogdan Busdugan i Aleix Serra, que van quedar campions de les seves lligues. També l'Ivan Garcia, l'Ivan Jiménez i Jordi Rus que van ser segons en els seus pesos. La resta de judokes cambrilencs també van fer un bon paper.

Dues intenses jornades

La nit del dissabte 27 de febrer, els nens que van voler es van quedar a dormir amb sacs, al tatami de 300 metres quadrats que es va muntar per a l'ocasió. L'estada dels joves judokes va estar supervisada per tot l'equip de monitors que van participar en aquestes jornades. Cal destacar que tots els monitors que hi van col·laborar són cinturons negres de la demarcació de Tarragona.

L'endemà diumenge es va organitzar una competició amistosa dividint als judokes per grups d'edat i de pes, i al acabar es va fer entrega a tots els nens d'un exemplar del "Llibre del judo", el llibre que havien fet servir durant els tallers i un diploma per la seva participació.

Comenta aquest article