Societat

Les colles valoren positivament el Carnaval

Per Francesc Bermúdez

Un moment de la reunió celebrada ahir al vespre al Centre Cultural

Un cop passada la disbauxa i en plena quaresma, les colles del Carnaval de Cambrils s'han reunit aquest dilluns per valorar la feina feta. Marc Luque, del comitè organitzador, es mostra satisfet:"començar és el que costa més, si mantenim el Carnaval i anem creixent, hem d'estar contents". Enguany, la segona edició després d'una aturada de 8 anys, la participació ha augmentat i s'ha recuperat l'arribada de rei Carnestoltes i l'enterrament de la sardina.
Les colles estan contentes amb l'assistència de públic, segons Luque:"va vindre la gent que volíem que vingués, la gent de Cambrils". Després d'una valoració positiva, les colles van assegurar que l'any vinent tornarà el Carnaval i que la rua "introduirà uns canvis que no es donaran a conèixer fins l'any que ve". Un dels aspectes a millorar segons les colles és el sopar del pavelló, de fet, segons en Marc:"l'objectiu de l'any que ve és potenciar-lo".
La rua d'enguany va comptar amb quatre comparses més: de 16 colles s'ha passat a 20, i va seguir, tot i el fred, l'itinerari de l'any passat, de la vila a la platja per acabar a l'Ajuntament.


Comenta aquest article