Societat

Els alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme mostren el seu talent en un espectacle ple de música, ball i humor

Per Raquel Samaniego

Edu Rodríguez, José Picón i Gerard Salvadó van ser els guanyadors del concurs de l'Escola d'Hoteleria i Turisme amb una actuació de beat box

Un total de 25 alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils van sentir-se, per un dia, com a artistes de cap a peus en pujar-se en un escenari i participar en la segona edició del concurs 'Tu sí que vales' en la seva versió més cambrilenca. El festival es va celebrar en un gimnàs convertit en teatre, en el que més d'un centenar d'espectadors van gaudir, el passat divendres 26 de febrer, de dotze actuacions en poc menys d'hora i mitja. Uns van preferir ballar, altres cantar, i d'altres mostrar la seva faceta més simpàtica. Tot va ser organitzat i amenitzat pels alumnes del cicle de grau superior d'Animació Turística, que en tot moment van esforçar-se per què els ànims al teatre no decaiguessin. A més, entre actuació i actuació, quatre pallasses van fer que els somriures fossin continus.

Va ser la última actuació la que més va agradar, tant al públic com al jurat —format per tres professors del centre—. Gerard Salvadó, Edu Rodríguez i José Picón van sorprendre al públic amb una actuació de beat box ben barrejada amb hip hop, una coreografia al més pur estil robòtic i una guitarra. Els 'tu sí que vales' van omplir el recinte i, finalment, ells van emportar-se el primer premi: un dinar al restaurant de l'Escola. Com a primers finalistes van quedar cinc nois que van fer un streptease simulant la pel·lícula Full Monty i que va fer engrescar a moltes de les noies presents al públic. Per últim, com a segones finalistes, tres de les noies d'animació van interpretar una coreografia de Moulin Rouge. Com a premis, es van emportar un pastís i un pudding fet pels alumnes de pastisseria de l'escola.

Comenta aquest article